Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Yaklaşık tutarı 400 ytl olan bir sipariş vericem, fakat gümrükten geçerken bir sorunla karşılaşırmı bilmiyorum... Almayı düşündüğüm ürünler spor için takviye ilaçlar(aynı üründen 7 tane). Bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim...[signature][hline]Hatalıysam 155
revlis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben pc oyunu vs aldım hiç sorun olmadı. ups express ile .. sadece kargo ücreti yurt içinin 3 ~4 katı
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ilaç konusunu iyice ogren bence.Mesela gümrükten kesici delici vs aletler gecemiyor(teknik olarak tabi )[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Skatewarehouse 'dan 350$ küsüratli bir alısveris yapmıstım, sorunsuz kargo kapıma kadar getirdi. Kutular gümrük damgalıydı.. Tahminimce bir sorun ile karşılaşmassın. edik: Kargo sirketi Fedex 'di.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow [Bu mesaj Mayhem tarafından 07 Aralık 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Platon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Fiyatı 100avroyu gectiği zaman vergi biniyor...Ama ürünün eline sorunsuz ulaşır..[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 100 $ geçen alışverişlerde sorun yaşanıyor deneyimliyim en azından yakın arkadaşlarımın başına çok geldi bi çorba parası atıyosun geçiyosun ama senin olay ilaç falan diyosun senden bi kaburga dolma parası alırlar :horace:[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
Predator Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Aldıklarının limiti geçmesi ve aynı üründen 7 tane alıyo olman yüksek ihtimalle gümrüğe takılacağın anlamına geliyo. Çünkü adamlar bunu ticari olarak yaptığını düşünürler muhtemelen yani ordan alıp burda satıcağını falan. Ticari bi amacın olmadığını açıklamayı başarırsan %10 vergisi var onu verip yırtarsın sanırım. Hiç takılmayabiliyoda , fedexle alırsan takılma ihtimali epey düşer[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım. [Bu mesaj Predator tarafından 08 Aralık 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar