Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşım bugün bi husky cinsi bir köpek getirdi, biraz ben bakıcam, ismi "Şesu". Merak ettiğim konu daire de bakılır mı bu kuçuya? Yani bir sorun olur mu acaba benim açımdan, sabaha karşı ulumaya başlar falan dediler. Tırstım hafiften daireden atma durumları olur yanarım valla (: Çok yılışık... Her gördüğü kişinin üzerine atlıyor (git gel hareketleri :P), sanırım bir de çiftleşmesi gerekiyor ahahaha.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 apartman dairesinde bakımı oldukça zor olabilir. huskyler gerek çok egzersiz ve gerek büyük alanlar ister. inatçı ve kafalarına koydukları şeyleri yaparlar. büyüyüp kocaman olunce evde yalnız kalırsa altına üstüne getirip, havlayabilir. ulama dönemleri oluyor. yavru ise apartman dairesinde yaşamaya çok daha kolay alıştırabilirsiniz. pek çok husky başlığı var, alanda aratırsanız pek çok sorunuza cevap bulabilirsiniz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 1 gün kaldı sadece evi alt üstü etti, işemediği ve sıçmadığı fayans kalmadı (: Beraber şampiyonlar ligi özetlerini izledik, içki içtik :P Sonra koyun koyuna yattık "Şesu"yla, ama sahibi istedi geri götürmek zorunda kaldık. Bari hatıra olarak resimleri kalsın istedim, yılışık şesu' nun fotoları (: [spo1=Şesuuu][/spo][signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Korktuğum başıma gelmedi ulumadı sabah, bir de bana ayak uydurdu benimle birlikte saat 13:00 de kalktı (: Özledim şimdiden daha 1 gün olmuştu ya[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eh tabiki alıştıktan sonra bırakmak çok zor gelecektir, doğal bir durum :) maşallah çok tatlıymış. ama tuvalet eğitimi verilse iyi olur :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 güzel köpekmiş :)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar