Bungala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Durun bakalım sanırım baştan kasıcam oyunu...Yada devam edicem bilmem...Neyse guild falan bişiler olursa takip ediyoruz forumu haber verin.(ehi daha 9 um-dün kasamadım hüngür-)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Bayrog Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Beyler Troy serverdaki nick lerinizi yazabilirmisiniz?[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar En harbi Spy
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bayrog şurada yazıyor http://forum.paticik.com/view.php?id=162232
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 troy'da anron'um ben sen nesin? :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Bayrog Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 pardon gormemisim :([signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar En harbi Spy
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hunter olacak ben başladım gene oynamaya[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Öne çıkan mesajlar