yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 passwordunu benim gibi alamayan arkadaşlar size kötü bi haberim var belki bana kızacaksınız ama yinede bilginiz olsun istedim KOL Players, Please DO NOT send account information to either me or any of the forum moderators. We cannot help you with this. If you are having issues with the password reset you MUST use the form via the lost password function. All future posts regarding password reset will be locked. Thanks. -Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ohh shit[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sonradan şifre sıfırlama maili gönderiyorlar azdaha uğraş banada geldi bu mail sonradan bir mail daha geldi şifreyi sıfırladım (ama char blocklu olduğu için oynayamıyom hala ) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 nasıl yani sen şifreni geri alabildin mi ? benim charda blocklu ama yakında açılacak pm at konuşak anlat şu işi bizde açak ya :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kanka 5 günden beri sayısız mailk gönderdim ama anca mail basarızı olmustur yazılaı geldi bu arad nasıl şifreni sıfırladın banada anlat bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben 24 saat sitede deniyorum kaç milyarlık itemim var orda :D döner sermaye meselesi :)[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 air wolf bende senin gibiyim la 5 günden beri kafamı duvarlara vuruyom la hayata küstüm ne oyunmuş damarlarıma işledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 gm mail adresleri adı altında timoty li bir mail var şifre konusunda o mail adresinin üzerinde yoğunlaşın ahan gelen mail ilk 2 gün şifre karmaşası oldu ama sonunda değiştirdiğim şifre kabul oldu bende premium vardı belki bununda etkisi olmuş olabilir ( blocklu charın şifresini düzelttiler block süresi yok block nedeni yok :D ölece beklioz hala ) Your password to log onto the Knight Online website and game servers has been changed to and you will be required to change it upon next login to ............ (burda sıfırlama şifresi var ) http://www.knightonlineworld.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar