ofs Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Farkındayım Blackwinds burdamısın surdamısın diye topic açmak yasak ama idare edin lütfen :) pm attımda cvp vermedi kusuruma bakmayın Blackwinds kaç gündür oyunda yoksun ne biff ne phosphor mudur nedir mesajlarıma cvp bile vermiyor senden başka bizi takanda yok zaten Kaçgündür mutedeyim Kafayı yemek üzereyim blackwinds eger okuduysan bana paticikden pm at lütfen bu nicke , Arkadaşlar sizce ne yapa bilirim eger black burada yoksa okumadıysa Sizce Mail çekeyimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 aga beni duy item plz clan plz(sen kur herkes girer ztn) bu arada teleport olurken secret selvir nasıl gider kaybolur bunu bir açıklarmısın? mercanttan aldım 5 dakak kullanamadan gitti pöff^^âga pm at bana aga item plz clan plz..party plz...^^...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 aga seni delimi şey etti plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Yardım etcek vrmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 olsada adamlar bakmıyor sonuçta babalarının oglu değiliz :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 black olsa bakıyor digerleri bakmıyor off black 1 haftadır yoksun piyasda i miss u fln :D vallahi diyorum blackwindsen başka takan yok konusamamak nekadar kötü bişe ya:@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: ofs, 07 Aralık 2005 22:42 tarihinde demiş ki: Yardım etcek vrmı biz burda g.tümüzü de yırtsak bakmıyolar işte yorulmayın boşa[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Sen blacki tanımıyorsun o suanda ßizi okuyor ve emin ol burada yazanlara yardımcı oluyor şifre olayında cogu kişi şifresini aldı salı günü neyse blackdan haber bekliyorum ve emin ol cvp verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abi adam kalktı konuştuda ne oldu güya salı günü şifreler verilecekti ee verildimi yoo[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 air salı günü bir çok kişi şifrelerini aldı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar