Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mute Black sensiz olmicak galiba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Farkındayım Blackwinds burdamısın surdamısın diye topic açmak yasak ama idare edin lütfen :) pm attımda cvp vermedi kusuruma bakmayın

Blackwinds kaç gündür oyunda yoksun ne biff ne phosphor mudur nedir mesajlarıma cvp bile vermiyor senden başka bizi takanda yok zaten Kaçgündür mutedeyim Kafayı yemek üzereyim blackwinds eger okuduysan bana paticikden pm at lütfen bu nicke , Arkadaşlar sizce ne yapa bilirim eger black burada yoksa okumadıysa Sizce Mail çekeyimmi ?
Mesaj tarihi:
aga beni duy item plz clan plz(sen kur herkes girer ztn)
bu arada teleport olurken secret selvir nasıl gider kaybolur bunu bir açıklarmısın? mercanttan aldım 5 dakak kullanamadan gitti pöff^^âga pm at bana aga item plz clan plz..party plz...^^...[signature][hline]Photo Uploded...
Mesaj tarihi:
black olsa bakıyor digerleri bakmıyor off black 1 haftadır yoksun piyasda i miss u fln :D vallahi diyorum blackwindsen başka takan yok konusamamak nekadar kötü bişe ya:@
Mesaj tarihi:
said:
ofs, 07 Aralık 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
Yardım etcek vrmı

biz burda g.tümüzü de yırtsak bakmıyolar işte yorulmayın boşa[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question
Mesaj tarihi:
Sen blacki tanımıyorsun o suanda ßizi okuyor ve emin ol burada yazanlara yardımcı oluyor şifre olayında cogu kişi şifresini aldı salı günü neyse blackdan haber bekliyorum ve emin ol cvp verecektir.
Mesaj tarihi:
abi adam kalktı konuştuda ne oldu güya salı günü şifreler verilecekti ee verildimi yoo[signature][hline]server=diez
lvl=62 rogue
np=120k
Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce.....

• Yeni Oluştur...