Carsamba55 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Evet Arklar.Register Olamiyorum Lütfen Register yapabilecek birisi varmı Bu oyunsuz olmuor yaa[signature][hline]O Şimdi AsKeR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bence hiç açma ya rezil bi oyun gerçekten bırakabilirsen çok iyi olur..[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 oyundan kurtulmana bak hemen boşver register i benim 16(!) şifrem var da nooluyo boşver alma[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: cemshit, 07 Aralık 2005 22:45 tarihinde demiş ki: oyundan kurtulmana bak hemen boşver register i benim 16(!) şifrem var da nooluyo boşver alma +1[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar