lightformoon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Your attempt to reset the password for your Knight Online account was unsuccessful because the information you provided did not match the information on the account mailime geldi türkçe pilizzzzz clan pilizzzz item pilizz :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 beklemede kal :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightformoon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 türkçesini yazsana suraya öle olmio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya birtek sana gelmiyor herkeze gidiyor arkım bugun söyledi ama unuttum :P[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOmania Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Şifre resetleme olayı başarısız olmuştur.Verdiğin bilgiler acc. ile uyumsuzdur cart curt :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar