Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Başlıktada oldugu gibi başlamı düşnüyorum cok da hevesliyim fakat aramalara da baktım bulamadım. Bileniniz varsa cok sevinirim..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bi tunalıdan cıkınca dosdogru o yokustan hanı aspava falan war neydı o caddenın adı.orda bı gym war flex gym diye oranın tabelasında capoeira diye yazıo ama bılmıorm artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Spor-Med var bu tunalı üzerinde de yeri var ertuğ pasajının yanındaydı sanırım. Bi de armadanın oralarda bi tane var. orda yapıolar bende çok isterim gitmek aslında[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 istersen beraber bi araştıralım uygun zamanlarda gidebilirsek beraber gidelim...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sadece meraktan soruyorum vucudun elverişli mi buna? Çünkü elastiklik büyük rol sahibi bu konuda...[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Mail and MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Arkadaşlar Capoeira ile ilgili bir konu açtım inşallah okumuşsunuzdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ben nerdeyse 9 yaşımda beri jimlastik yapıyordum sonra futbola atandım ve kötü bir kaza eseri diz kapagıma civili krampon gidri ve bırakmak zorunda kaldım ve cok sıkılıyorum artık bir spor yapmanın zamanı geldiğini düşünüdüğmden bu sprou sectim. Öncede 4 ay judo 2 ay kick-boxing e 1 ayda aikidoya gitmiştim fakat cok disiplin gerektiriyordu. Artı benim zamanlarıma uymuyordu gece 10 seansları baslıyordu. Anlıyacagınız ondan sectim... tonec pm!![signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D [Bu mesaj Dreamer tarafından 18 Kasım 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 laaan capoeirista olmaya nietli biri bulurum da bırakırmıyım bee:D:Dadresim [email protected] kardeşim ekle konuşlaım ayrıntılı ayrıntılı[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar