Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Capoeira [Ank]

Dreamer

Öne çıkan mesajlar

Başlıktada oldugu gibi başlamı düşnüyorum cok da hevesliyim fakat aramalara da baktım bulamadım. Bileniniz varsa cok sevinirim..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
istersen beraber bi araştıralım uygun zamanlarda gidebilirsek beraber gidelim...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben nerdeyse 9 yaşımda beri jimlastik yapıyordum sonra futbola atandım ve kötü bir kaza eseri diz kapagıma civili krampon gidri ve bırakmak zorunda kaldım ve cok sıkılıyorum artık bir spor yapmanın zamanı geldiğini düşünüdüğmden bu sprou sectim. Öncede 4 ay judo 2 ay kick-boxing e 1 ayda aikidoya gitmiştim fakat cok disiplin gerektiriyordu. Artı benim zamanlarıma uymuyordu gece 10 seansları baslıyordu. Anlıyacagınız ondan sectim... tonec pm!![signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.

[Bu mesaj Dreamer tarafından 18 Kasım 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...