Chorap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben US de oynuorum ve EU CD yüklü. Son patch e kadar realims.wtf den eu yu us e deiştirerek girebiliodum...fakat şimdi işte "u have a different version of the game" fln dio. Sanıorum hem 1.8.4 ün US wow.exe si hem de patch i lazım... bunları aradım ama bulamadım, eğer bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Teşekkürler[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yardım lütfen oyun oynıamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :hmm:[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Eu patchlerini çekmen lazım oynayabilmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Hayır öyle bi durum söz konusu değil. Şu an ben de US patch kullandığım için oynuyamıyorum. Nedeni ise eski 1.8.2 patch'i -ki sadece eu versiyonu yayınlandı- . Eski patchi yüklemeden bunu ne yazık ki uygulayamıyosun. Bende 1.8.3 de yok mesela. Bu sorunu geçici olarak 1.8.4 clienti indirerek (4mb) düzeltebilirsin ama 1.8.3'ü uygulamadan malesef patchde sorun çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: game947, 07 Aralık 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Eu patchlerini çekmen lazım oynayabilmen için. Bu da nerden çıktı şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 simdi ben tam anlamadım... bu son patch e kadar iyi gidiodu, bi dün giremedim update den sonra. şimdi bunun için ne yapmam lazım tam olarak? o 4mb lık client nedir? nerden bulurum? ha bu arada son 1.8.4 US patchini indirdim bi siteden ama işte US olmadığı için asıl yüklediğim oyun o patch i yüklemio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar