Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NASA World Wind

rayray

Öne çıkan mesajlar

said:
rayray, 03 Aralık 2005 03:27 tarihinde demiş ki:
kardesim maden bilmiyorsun ne post kasıyorsun bana bilgi lazım görüyorum ki oda sende yok

sen şimdi laf mı soktun yada sokmaya çalıştın diyelim bu arkadaşımıza.İnsan gibi msj at insan gibi yanıt al dır bizim felsefemiz burda.Düzgünce ADAM gibi mesajını at sana ADAM gibi yanıt verelim.Ben şimdi bu konudu işin uzmanı bile olsam senin bu soruna cevap vermem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
rayray program hakkında bilen birisi cevap verecektir. post kasmak veya saçma mesaj atan senin değil bırakta bizim derdimiz olsun.

Whiskey ve diablotg nin yazdığı uyarı ve öğütleri de dinlemen gerekiyor ki forumun bir üyesi olarak mesaj atma hakkın olsun. zira yeni gelenler bölümündeki sticky topicleri okumadığından kaynaklanan bu sorun çözülmesi için sana kısa hatırlatmalar yapmışlar. sinirlenmeye gerek yok.[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

O program çok kasıyor ben yukledim dunyaya yaklaşmam baya zaman aldı xD Mouse ile dunyayı ceviriyorsun sonra sarı noktalar çıkyor bir bolge seçiyon ve beklemeye başlıyorsun o netleşiyor netleşiyor ama baya zaman alıyor bilgisayarının ozellikleride iyi olması lazım çok kasıyor..[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...