rayray Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ARKADASLAR BEN BU PROGRAMDA DUNYA YA YAKLASAMIYORUM BUNUN TURKCE YAMASI VSRMI YADA HANGI AYARLARI ILE OYNAMAM LAZIM BILEN VARSA BI ZAHMET CEVAP YAZSIN[signature][hline]Life is a big joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 iyi de niye bağırıyon ki rayraycım biz burda hoş karşılamayız caps lock unu açık unutanları :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayray Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kardesim maden bilmiyorsun ne post kasıyorsun bana bilgi lazım görüyorum ki oda sende yok[signature][hline]Life is a big joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ne hata veriyor. ben yükledim farenin tekerleğiyle gayet yakınlaşabiliyorum.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: rayray, 03 Aralık 2005 03:27 tarihinde demiş ki: kardesim maden bilmiyorsun ne post kasıyorsun bana bilgi lazım görüyorum ki oda sende yok sen şimdi laf mı soktun yada sokmaya çalıştın diyelim bu arkadaşımıza.İnsan gibi msj at insan gibi yanıt al dır bizim felsefemiz burda.Düzgünce ADAM gibi mesajını at sana ADAM gibi yanıt verelim.Ben şimdi bu konudu işin uzmanı bile olsam senin bu soruna cevap vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 rayray program hakkında bilen birisi cevap verecektir. post kasmak veya saçma mesaj atan senin değil bırakta bizim derdimiz olsun. Whiskey ve diablotg nin yazdığı uyarı ve öğütleri de dinlemen gerekiyor ki forumun bir üyesi olarak mesaj atma hakkın olsun. zira yeni gelenler bölümündeki sticky topicleri okumadığından kaynaklanan bu sorun çözülmesi için sana kısa hatırlatmalar yapmışlar. sinirlenmeye gerek yok.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 O program çok kasıyor ben yukledim dunyaya yaklaşmam baya zaman aldı xD Mouse ile dunyayı ceviriyorsun sonra sarı noktalar çıkyor bir bolge seçiyon ve beklemeye başlıyorsun o netleşiyor netleşiyor ama baya zaman alıyor bilgisayarının ozellikleride iyi olması lazım çok kasıyor..[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 pati sevgi saygı sonra bilgi. raaay ray. kuralları okursan göreceksinki caps kapatırsan seviniriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Gereksiz konu uplamalar yapmayalım lütfen (2 sene sonraki bir konuya yorum yazılabilir, yazılamaz diye birşey yok tabi ama sevgi saygıya davet etmek için aradan biraz fazla süre geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar