Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görünmezlik uzak deil.

cenx

Öne çıkan mesajlar

daesu da zamanında hürriyetin haberine link vermişti ama o konuyu eski olduğu için uplamak istemedim. ilginç olduğunu düşünüyorum.
burda[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

daha cok kamuflaj gibi bisey gorunmezlik zor[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

bunun görünmezlikle alakası yokki adamlar sadece arka plan görüntüsünü adama yansıtmışlar. Mesela böyle bişiyi derste hoca projektörle bişi anlatırken keşfetmiştim ben hoca elini ekranın önüne getirdiğinde görünmez gibi olmuştu tabi onda arka plan görüntüsüde projektörle yansıtılıyordu :=)[signature][hline]http://lixad.deviantart.com/
Sosyal ağlarda paylaş

e bu çok saftrik bi olay ama? daha başka bi versyonu vardı bi yerlerde gördüm, kumaşımsı bi malzeme var, bir taraftan alıyor kamerayla, diğer taraftan bir şekil yansıtıyordu. (yoksa bu benim fikrim miydi sadece, erken erken bunuyorum gibi bir his var ama du bakalm.)[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 06 Aralık 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@kkk_87, bilim ve teknik bölümüne geirdiğin yepyeni bakış açısı, bu yerinde yorum ve sağladığın büyük katkı için teşekkür ederiz, ancak ben canavar ve taraflı bir admin olarak bölüme erişimini süresiz olarak engelliyorum.
Konu Dışına alalım seni lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya bu mükemmel bir olay.. ve zaten bir arkadşın da dediği gibi ilk olarak hemen askeri alanda denemeler yapıldı.. mesele özle polis ekipleri var ya (S.W.A.T), bunların elibelerinin prototipleri yaptırıldı.. admlar baskın tatbikatında %90 görünmezlik elde edilen giysilerle, duvarların önünde vs'de nerdeyse gmrünmeden ilerliyorlar.. silahların dışına da belli bir kaplama (kılıf veya ona benzer bişey) yapılıp, öle kullanılıyor.. bölece iyi adamlar gerçekten de hem görünmez hem de duyulmaz (sessiz baskın için eğitim aldıkları için) bir şekilde kötü adamları yakalayabiliyorlar..
bir de görünmez uçak projesi var.. uçağın üst kısmındaki alıcılar, görünütyü aynen uçağın alt kısmına aktrıyorlar.. böylece yukarı bakan askerler uçak muçak göremiyor.. uçak savarcılar için kötü bir haber.. fakat tabii uçağın jet sesini de duyulmaz yapacak teknolojiyi bulmaları lazım hehe..
yandık bu caponlardan.. adamlar masum masum buluyolar.. direkt silah piyasasına pazarlıyorlar..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Sosyal ağlarda paylaş

e yuh diyorum abi. ulan ne zaman bi şeyi düşünsem, aynını ükü gün sonra görüyorum piyasaya yeni çıktı hede hödö olarak. walla. bu 9. gün mü ne wardı arnoldun filmi işte beyindeki bilgileri aktararak öölümsüzlük bunu da düşünmüştüm. ulan baktım bunun da fragmanları dönmeye başladı. yani kendimi iyice truman show da hisstmeye başladım. (deli vaar)

LOL[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shimana, 07 Aralık 2005 05:40 tarihinde demiş ki:
e yuh diyorum abi. ulan ne zaman bi şeyi düşünsem, aynını ükü gün sonra görüyorum piyasaya yeni çıktı hede hödö olarak. walla. bu 9. gün mü ne wardı arnoldun filmi işte beyindeki bilgileri aktararak öölümsüzlük bunu da düşünmüştüm. ulan baktım bunun da fragmanları dönmeye başladı. yani kendimi iyice truman show da hisstmeye başladım. (deli vaar)

LOL

iş düşünmekle bitmiyor malesef öyle olsaydı newton,gibbs vs yerine jules verne , asimov gibi isimler dolasırdı bilim cevrelerinin agzında onemli olan dusunduklerını gercege donusturmek...

[signature][hline]I want your blood
I want your brain
I want your Soul

[Bu mesaj AzureSlayer tarafından 07 Aralık 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
link acilmiyo ama vaktinde bakmistim, bir japon kamerayla donatilmis kiyafetiyle gorunmez olmaya calisiyor..

ayni teknigi (kamera) kullanarak ingiliz ordusu tanki gorunmez yapmayi basardi (ntvmsnbc de aratin cikar).peki tank in sesini yok edebildiler mi? hayir..yani mutlaka gurultulu bi ortamda olmasi lazim.

ayrica bu teknolojik ilerleme degil bence.cunku bir tank kameralarin aci oyunlariyla gorunmez olsa, bastigi yerde iz birakmayacak mi.. veya bir sete takilmayacak mi..

simdi ingiliz ordusu bunu ucaklar uzerinde calisiyodur muhtemelen.iste o cok fena olur bence..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...