Anathema Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 diye devam eden bir sarkı bileniniz varmı ?[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kalk gidelim varnaya diye bir sarkı biliyorum ama omu ?=[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow
Anathema Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bak sen (: baba rayoda dinledim bugun cok hosuma gitti yaw 98 de kurulan bir grup un 04 te cıkardıgı bir albumun parcasıymısda guzeldi yane (:[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Valla bilsem baba söylerimde cık, üzgünüm isalla bilen cıkar =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow
Anathema Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 dun sana bir grup sordum turk gothic grup demiştin adı nedi nana indirem de dinleyem ok mucx janem hade acele et (:[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler...
Öne çıkan mesajlar