Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Krallık İçin güçlü adaylar kim?

HaSimatO

Öne çıkan mesajlar

humanlarda hemen hemen adaylar koltuklarını aldı gibi bişi ama şuna dikkat ettim şuan kimse oylama şeklini bilmiyor nasıl nereye ne şekilde oy verecekler bilen eden yok ve bunun için ben web sitesinde 1 acıklama olması gerekliydi acilen ve şu dikkatimi cekti clan kurulmuyor ve 1 senedir hep aynı clanlar göz önünde burda bence 1 adaletsizlik var gibi geldi. inşallah bu krallık 1 test dir diye ümit ediyorum yoksa haksızlık olacak aylardır clan kuramayan insanlar var

benim favori gordüklerim f9devil ilk sırada arkasından kizin1i gibi ve sonra Futiliyt insomania clanı adaylık koydumu haberim yok ama oda koyarsa ilk 2 ci olur diyorum yada aday kim göstercek bilmiyorum jade sonlarda gibi ne kadar cevresi var bilemicem ama şu varki jade ve kizini kimse sevmiyor derken turkler sevmiyor acık ve net konuşmak gerekirse clanlarındaki adamlar bile kalkıp f9 a verebilir şuda varki kizinin buyuk desdekcileri ilk olarak perulular buyuk destegi var f9 da bazı eziklerin gözde warrioru popiler oldugu için agır basıyor turklerin oyunu bana gore kizini ne ve jadeye uyuz oldukları için f9 alacak bu benim fikrim acık ve net yazdım.

Tüm adaylara başarıllar dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

çok ayıp... f9 benimde gözde adamım ama ezik değilim tamam mı??
ayrıca f9 benim adayım diye f9a da oy verecek değilim. ben jade e oy vereceğim. kizin mı ne hali warsa görsün. gitsin solucan kessin. bizim eximize dokunmasın. civcvilerden daha rahat spot kapar o...
jade e oy vermemin nedeni patriottaki bi charla oynayıp clan içindeki samimiyeti görmem. ama eskidendi onlar şimdi bilmem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...