zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kumral ne demek esmer ne demek ? saç rengiyle mi alakalı ten rengiyle mi ?[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tdk; kumral ; 1 . Koyu sarı veya açık kestane rengi. 2 . sıfat Bu renkte olan (kimse veya şey): "Şimdiye kadar hiç böyle kırmızıya çalan kumral kadın görmemişti."- S. F. Abasıyanık. esmer ; 1 . Siyaha çalan buğday rengi. 2 . Kurşuni renk: "Sazlı köyü ayaklandığı zaman gökyüzü daha esmerdi."- T. Buğra. 3 . sıfat Bu renkte olan. 4 . sıfat Teni ve saçları karaya çalan, koyu buğday rengi olan (kimse), yağız: "Üzülüyor, ama üzüntüsü, kızının esmer güzeli olmasına..."- S. F. Abasıyanık.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: zarek, 07 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki: saç rengiyle mi alakalı ten rengiyle mi ? [signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Fistan, 07 Aralık 2005 19:39 tarihinde demiş ki: tdk; kumral ; 1 . Koyu sarı veya açık kestane rengi. 2 . sıfat Bu renkte olan (kimse veya şey): "Şimdiye kadar hiç böyle kırmızıya çalan kumral kadın görmemişti."- S. F. Abasıyanık. esmer ; 1 . Siyaha çalan buğday rengi. 2 . Kurşuni renk: "Sazlı köyü ayaklandığı zaman gökyüzü daha esmerdi."- T. Buğra. 3 . sıfat Bu renkte olan. 4 . sıfat Teni ve saçları karaya çalan, koyu buğday rengi olan (kimse), yağız: "Üzülüyor, ama üzüntüsü, kızının esmer güzeli olmasına..."- S. F. Abasıyanık. [signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kumral saç rengi, esmer hem ten rengi hem saç rengi.Fistan açıkça belirtmiş zaten?[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 heh bn de bn esmer mym kumral mıyım diodm hep..sonunda öğrendim kumralmışım, şölle anlamışlar tenim beyaz-buğday karışımıymış, yani açık tenliymişim..saçlar da kahve, açık kahve olunca kumral oluomuşsun..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 açık ten, siyah saç ne oluyor bu durumda ?[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hee bilemicem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Siyah saçlı?[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: MaUWw, 07 Aralık 2005 19:49 tarihinde demiş ki: heh bn de bn esmer mym kumral mıyım diodm hep..sonunda öğrendim kumralmışım, şölle anlamışlar tenim beyaz-buğday karışımıymış, yani açık tenliymişim..saçlar da kahve, açık kahve olunca kumral oluomuşsun..=) TDK'yı gelip copy/paste yapmak yerine bu cevap daha makbule geçti.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :-):-):-)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben hiç birine sokamadım kendimi yine, aman boşvericeksin[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben[Bu mesaj dory tarafından 07 Aralık 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bn zamoya güldüm bu arada=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Fistan, 07 Aralık 2005 19:47 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 07 Aralık 2005 19:39 tarihinde demiş ki: tdk; Bu renkte olan (kimse veya şey): Kumral için konuşuyorum sen hiç hem saçları hem de teni bu renkte olan kimse veya sey gördün mü ?[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 zarek bizim okulda okuduğumuzu anlayalım diye bir bölüm vardı daha ortaokulda.Türkçe dersinde.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: MaUWw, 07 Aralık 2005 19:52 tarihinde demiş ki: :D:D:D Ben anlayamadım yine ama nesi komik ki "siyah saçlı" ? Bu arada sordum çünkü son 2 hafta içinde bana sarışın, kumral ve esmer diyen arkadaşlarım oldu birbiriyle alakasız yerlerde. Sarışına oha dedim, ama kumralla esmer kafa karıştırdı.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 #koyu kumral : beyaz ten(yada buğday), koyu kahve saç #kumral : beyaz ten ,( yada açık bğday)kahve saç #açık kumral : beyaz ten , (yada açık buğday)açık kahve yada sarıya çalan saç esmer : kara saç kara göz koyu ten[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: zarek, 07 Aralık 2005 19:53 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 07 Aralık 2005 19:47 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 07 Aralık 2005 19:39 tarihinde demiş ki: tdk;Bu renkte olan (kimse veya şey): Kumral için konuşuyorum sen hiç hem saçları hem de teni bu renkte olan kimse veya sey gördün mü ? [signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: amon, 07 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki: #koyu kumral : beyaz ten(yada buğday), koyu kahve saç #kumral : beyaz ten ,( yada açık bğday)kahve saç #açık kumral : beyaz ten , (yada açık buğday)açık kahve yada sarıya çalan saç esmer : kara saç kara göz koyu ten eyvallah ben de böyle olduğunu düşünüyorum. @Fistan: O kadının saçları ve teni aynı renk mi şimdi ? [signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. [Bu mesaj zarek tarafından 07 Aralık 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: dory, 07 Aralık 2005 19:53 tarihinde demiş ki: ben hiç birine sokamadım kendimi yine, aman boşvericeksin Kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: zamo, 07 Aralık 2005 19:55 tarihinde demiş ki: zarek bizim okulda okuduğumuzu anlayalım diye bir bölüm vardı daha ortaokulda.Türkçe dersinde. şöyle basit bi konuda bile ayar verme peşinde olması için bir insanın gerçek hayatta ezik olması lazım. herkes sen yokmuşsun gibi mi davranıyor hayatta ?[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 grr zeytin! geciniz arkadasım ben memnunum alyanaklarımla[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: zarek, 07 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki: said: MaUWw, 07 Aralık 2005 19:52 tarihinde demiş ki: :D:D:D Ben anlayamadım yine ama nesi komik ki "siyah saçlı" ? Bu arada sordum çünkü son 2 hafta içinde bana sarışın, kumral ve esmer diyen arkadaşlarım oldu birbiriyle alakasız yerlerde. Sarışına oha dedim, ama kumralla esmer kafa karıştırdı. sen açık tenli siyah saçlı olunca ne oluo dedin(yani kumral mı esmer mi anlamında ne oluo dedin) o da direkt siyah saçlı dedi...anlamadın mı=)?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: zamo, 07 Aralık 2005 19:55 tarihinde demiş ki: zarek bizim okulda okuduğumuzu anlayalım diye bir bölüm vardı daha ortaokulda.Türkçe dersinde. Sinir bozucu+komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar