Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ulan bilgisayara format caktım rahatlasın diye dahada sapıttı copy paste yapamiyorsun java bolumu acılmıyor bune ya boktan kurtarak dedik iyice boka bulandı lol :d resmen kıriz geciriyorum lütfen biri yardım etsin bu arada hiç bişey yapamıyorum ne yeni pencere falan hiç bişe internette gezeceksem sadece 1 pencere ile geziyorum ne sacmalık ya everquesti deniyorum couldn't not connection established bilmem ne dio Uo ya girmeye calısıyorum olmuyor sadece nette mal mal geziniyorum yardım lütfen napmalıyım bu arada SrvHost.exe'ydi sanirim hata veriyo YARDIM PLZ[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 %90 ihtimalle bilgisayarınızda mblast denen bir Win32 worm dolaşmış. Daha önceki topicleri inceleyerek, bu worm 'u nasıl temizleneceğini detaylıca okuyunuz.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Oh be allah razı olsun COK SAOL!!!! bakalım olucakmı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bulamadım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bi program buldum bulamadı mblast ı ühühü napcam ya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ühühüh Hiç bişe yapılmıyor ya Install shieldlar hata veriyor programları acınca 100 saate acıyor gorevi sonlandır diyor napiyim bu makınayı Windows mu cokecek soleyin PLZ hiç bişey yapamıyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ilk once http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe yi cekip tarattiktan sonra http://www.microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/security/virus/alerts/msblaster.asp[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 olmuyo not founded diyor hehe hiç bişe yapamıyorum oyun bile yuklemıo allahtan unreal yukledi :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Help me PLZ iç bişe yapılmıyor pc de copy paste yapsa razıyım :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Kablomusun. Dialup olsan interneti kesmeye çalışıp anlardın trojan olup olmadığını yada backdoor. Antivirus programı lazm sana. Genel bir tarama yapacaksın. Trojan, worm yada backdoor aramak için.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 abicim yok işte yok olmuyor Bütün virus programlarını denedim olmuyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 erutan isletim sistemini, eger varsa cikan hata ekranini buraya yazabilirsen yardimci olmaya calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 boot diskden bulaşmıştır virus git temiz bir format çek düzelir.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Bilgisayarına "format çaktın" da, yeni işletim sistemini yükledikten sonra hemen mi başladı bu durum? Yoksa dikkat etmeden haldır huldur programları yüklemeye mi başladın? System Restore'dan düzeltmeyi denedin mi (tabi XP ise)? Format'ı nasıl "çaktın" (Format diye başka bi şeyleri mi karıştırdın?)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ya formatı attık abimle geldik eve (başkasında attık) sonra win2k yükledik orda bişe yoktu buraya geldik abim açtı pc yi hemen d: deki programları yükledi yahoo mesencır ve bir sürü dl programları hiç biride acılmadı svchost.exe hatasını verio hep arada doktor amcam coşuo (dr.watson) yardım lütfen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 temiz bir başlangıç disketi ile format at ve temiz bir windows kur.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yaptım canım arkadasım benim (mberx)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar