dogan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bi arkadaşıma lazım olduğu için soruyorum şöyle 70-80 kişilik bir uo server için makina özellikleri ne olmalıdır ve ortalama host ücreti nekadardır[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Monster a.k.a Dogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Xeon işlemcili Windows Server 2003 Minumum 1024 Ram Bağlantıc içinde 1 mbt / 1 mbt işini görecektir türkiyeden almak istersen çok para ödersin onun için yurtdışı host bakarsan aylık 100-150 $civarına 4-5 mbt bağlantılı sunucu kiralıyabilirsin...[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 170 milyona yurt içi p4 2.6 yda 2.8 olmali 512 ddr ram 80 gb harddisk filan veriolar [email protected] msn adresim bilgi alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ne insanlar var bilip bilmeden yaziorlar .. hah =) neyse.. 4-5 mbit dior turkiyede hiç bir uo sunucusu 1mbit bile kullanmamiştir emin ol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 @Alis kullanıldı 1mbit. Ben kullandım zamanında hatta. Anetta makinem vardı bla bla ..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 1mbit hat almişindir orasi dogru ama 1mbit 100% kullanmadin bundan eminim neden diyecen 200 playerli bir shard host ediorum şuanda reklam olmasin isim vermiorum sadece suanda host ediorm diorum , 200 playerde 672kbps max gordu peak olarak da 922 gordu o yüzden diorum 300 kişilik bir shard olsa 1mibt olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yok ben bölmedim işte dedicatedi bide. Direk kendim olusturup, bir shard acmıstım. Sonra vazgectim veletlerimi eglendiricem diye. Bla bla yani. Aman salla ya boşver =) Sanada hayırlı işler.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Öldürün beni.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Why ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godric Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Çevir Kalayci !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 paranızı harcamayın böyle işlere, yazık.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Debian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Özel mesaj ile ulaşmanız ya da msn iletişim mail ini bildirmeniz halinde Türkiye tabalı dedicated ürünlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.[signature][hline]Smyrna Bilişim Sistemleri ve İletişim Teknolojileri Bilgisayar ve İnternet Hizmetleri www.smyrna.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Debain sizin 256kbps deiliydi =)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Mayhem, 05 Aralık 2005 10:19 tarihinde demiş ki: @Alis kullanıldı 1mbit. Ben kullandım zamanında hatta. Anetta makinem vardı bla bla .. Anet? Emin misin? En azından son 5 6 sene içinde benim gördüğüm öyle bir dedicated UO sunucusu yoktu ortalıkta da... Bir hata olmasın?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ne acidan yoktu anlamadim ben ?[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben pagan'ın 350 kişi olduğunu görmüştüm yalnız :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Alis, 06 Aralık 2005 11:07 tarihinde demiş ki: Ne acidan yoktu anlamadim ben ? Tek kişiye ait (bu tek kişiden kastım 1985 doğumlu birisine sunucu kiralanması gibi illegal bir durum) bir sunucu, üstelik dedicated... Bu açıdan yoktu. Haber sunucularının bile imzalarını üst düzey atıyordu hep kontrollerde.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 1985 = 20 = 18+ Bir illegal durum göremiyorum ben, ayrıca 16 yaşında olup 4 dedicated servera sahip olan kişiler tanıyorum, parası olan düdüğü çalar...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 18 yas yasal uyarisi dogru ama bir yerde dogru ticaret amacli kullanirsan ornek makine ustunden yasal prosedurlere uygun ticaret yaparsan yasal uyari 18 dogru ama game server niyetinde kullanirsan 18 olmak zorunda deilsin ; Ha ama bunu gene game serveri ticaret amacli kullanirsan ornek game ustunden gelir kaydetme vergi kimlik numaran olmadigindan dolayi vermezler'dir[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar