MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 benim linksys 4port +wireless destekli modemim war 4 portda cok iyi calısıor ama lettopdan wirelesla girince 5-15dk baglı kalıorum sonra kesilior kafayı yemek uzereyim yardım edin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 benim de linksys wireless bağlantı vardı ama kesiliyordu sürekli. pek stabil değil, arada fazla bi duvar filan olmasın ve en son firmware update'ini yap.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Wireless Network Mode'u B-Only olarak ayarlayın büyük olasılıkla kopma problemi ortadan kalkacaktır.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ya son mesajda denileni yaptın mı ? Acaba sorunu çözdü mü yazabilir misin ? Merak ettim.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 wireless network mode da b-only die bi secenek yok mixed disabled 802.11g 802.11b war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 802.11b yapacaksın modu.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bide soylemeyi unuttugum bisi var baglantı kopunca modem gozukmemeye baslıor modemi ac kapa yapınca yeniden cıkıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 802.11b yaptıkdan sonra baska bisi yapmalımıyım acaba? baglantı profili olsutururken 802.x die bi ayar vardı onu ayarlamadım kullandıgım program intel pro/set wireless client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Intel'in ayar programını bilmiyorum ama oradan wirelessın 802.11b modunda çalışmasını seçmen gerekebilir eğer bağlantı kuramazsa. Eğer kuruyorsa bağlantı zaten sorun yok demektir.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 soyle bi ss aldım ayarların yapıldıgı ekranı gosteren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Görünmüyor ekran görüntüsü.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 http://img508.imageshack.us/my.php?image=asd4ns.jpg[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bazı yerleri net cıkmamıs mesela authentication type daki secenekler; MD5 EAP-SIM TLS TTLS PEAP LEAP EAP-FAST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Linksys bendede var arada sapıtıyor ethernet portlarından kendi makinamla giriyorum , router 7 24 açık kalıyor belli bi müddetten sonra wireless ile girmek isteyen giremiyordu. Firmware ini update ettim , fixlerini bir okudum , orada sorunu hallettiklerini yazmışlar. Birde elektrik gidip gelince ayarları sıfırlanıyordu her seferinde , onuda düzeltmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Buradaki ayarlar konusunda en ufak bir fikrim yok ama daha önceden bağlandığın şekilde bağlanmayı dene ve kopma olup olmadığına bak. Eğer hala oluyorsa yeni firmwarei yüklemeyi deneyebilirsin.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 firmware i nerden bulcam kendi sitesinde bulamadımda[signature][hline]Yıl 2000:Warcrafta başladım Yıl 2001:Warcraft Eurobattle.net e girdim we bagımlısı oldum Yıl 2004:Knigh Online a baslayıp hayattan koptum Yıl 2005:Knight Online a cok kaptırdım bırakmak zorundaydım ama bu illeti bırakmak cok zordu ve bana bunu neyin bıraktırcagını biliordum WARCRAFT...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 http://www.linksys.com/servlet/Satellite?childpagename=US%2FLayout&packedargs=c%3DL_Product_C1%26cid%3D1115416939789&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper ben burada buldum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sagol indirip deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar