Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LinkSyS Modem wireless yardım lutfen

MasterLich

Öne çıkan mesajlar

benim de linksys wireless bağlantı vardı ama kesiliyordu sürekli. pek stabil değil, arada fazla bi duvar filan olmasın ve en son firmware update'ini yap.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Sosyal ağlarda paylaş

Intel'in ayar programını bilmiyorum ama oradan wirelessın 802.11b modunda çalışmasını seçmen gerekebilir eğer bağlantı kuramazsa. Eğer kuruyorsa bağlantı zaten sorun yok demektir.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

Linksys bendede var
arada sapıtıyor

ethernet portlarından kendi makinamla giriyorum , router 7 24 açık kalıyor
belli bi müddetten sonra wireless ile girmek isteyen giremiyordu.

Firmware ini update ettim , fixlerini bir okudum , orada sorunu hallettiklerini yazmışlar. Birde elektrik gidip gelince ayarları sıfırlanıyordu her seferinde , onuda düzeltmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Buradaki ayarlar konusunda en ufak bir fikrim yok ama daha önceden bağlandığın şekilde bağlanmayı dene ve kopma olup olmadığına bak. Eğer hala oluyorsa yeni firmwarei yüklemeyi deneyebilirsin.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

firmware i nerden bulcam kendi sitesinde bulamadımda[signature][hline]Yıl 2000:Warcrafta başladım
Yıl 2001:Warcraft Eurobattle.net e girdim we bagımlısı oldum
Yıl 2004:Knigh Online a baslayıp hayattan koptum
Yıl 2005:Knight Online a cok kaptırdım bırakmak zorundaydım ama bu illeti bırakmak cok zordu ve bana bunu neyin bıraktırcagını biliordum WARCRAFT......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...