Mavi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Merhaba, Bilgisayarımı bursadan istanbula getirdim. Ethernet yolu ile modemimi bilgisayara bağladım. Bursada sorunsuz kullandığım msn messenger burda sorun yarattı. Oturum aç clickine tıkladığım gibi 2 saniye sonra aşağıdaki uyarıyı veriyor. Yani gariplik hiç çevrimiçi olmayı denemiyor msn direkt 2 saniye sonra aşağıdaki uyarıyı veriyor. Portlarda mı sorun var acaba nedir ne değildir çözemedim ? [spo1=Verdiği Uyarı][/spo][signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kendi kendine düzelir. Onar de önce bi genede sen olmazsa düzelio kendi kendine bu aralar sorunlu msn.[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bu gün bende alakasız olarak 2 kere koptu 3 kere giremedim alakasız olaylar oluyor şifrem mi çalındı dedim sora baktım giriyor şifre dğeiştirdim arada yine aynısını yaptı ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben 3 kere format attım duzelmedi. çozumu araçlar > seçenekler > bağlantı > gelişmiş ayarlar > TCP Sına Sonra araçlar > seçenekler > bağlantı > bağlantı sorun gidericisi, başlat çıkan penceredeki işlemler bitince onar diceksin sonra tekrar baglanmayı deniceksin girer o zaman. bu işlemi de her baglanmadan once yapmak zorundasınç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aynı sorun bendede genel bi problem sıkma canını geçer[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 valla bende aylardır var. şu anki baglanamama problemiyle alakası yok. ha sizi bilemem. [Bu mesaj elvyn tarafından 06 Aralık 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 80048820=Msn Mesengerı kapatıyoruz. Öncelikle monitörünüzün sağ alt köşesine bakın orda saat var değilmi ... iki kere tıklıyoruz ve de Gün/Ay ve hatta saat ayarlarımızın doğru olduğuna emin oluyoruz. Eminsek ikinci adım...Şöyleki başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll girip enterlıyoruz işlem tamam.. Problemim 80048820 hatasıymış. Üstteki işlem ile çevrimiçi olabildim.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Mavi, 06 Aralık 2005 23:51 tarihinde demiş ki: 80048820=Msn Mesengerı kapatıyoruz. Öncelikle monitörünüzün sağ alt köşesine bakın orda saat var değilmi ... iki kere tıklıyoruz ve de Gün/Ay ve hatta saat ayarlarımızın doğru olduğuna emin oluyoruz. Eminsek ikinci adım...Şöyleki başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll girip enterlıyoruz işlem tamam.. Problemim 80048820 hatasıymış. Üstteki işlem ile çevrimiçi olabildim. ALLAH rAZII olsunnn[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bende denedim olmadı :( off nedir bu çektiğim, imdakk ya[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 walla ben kendi sorumu baska bi yontemle cozdum ama sizdede calısırmı bilmem microsoft.com dam messenger 6.4 ingilish indirdim kurdum sonra onun ustune www.program.arsivi.com dan indirdigim msn 7.5 i kurdum sorun gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar