codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [spo1=cevap]bende bilmiyorum[/spo][signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 uğraşmaya değermi hani şöle saçmalıllar varmı isveçliler çay semezki diye bööö bişe çıkacaksa hiç uğraşmiyim yani içinde böle aptal genel kültür tarzı şeyler olmasın[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ehehe bende akvaryum fıkarsı anlatırım lan teme bi gün yarışma kazanmış. ona düz mantık kitabı hediye etmişler. temel de sormuş: -ha pu nedur? -düz mantık kitabı aç oku anlarsın. -zamanım yok benim da. nedur anlat azcuk. -bak şimdi, sizin evde akvaryum varmı? -var -o zaman sen balıkları seviyosun? -evet -o zaman sen hayvanları da seversin -evet -o zaman canlıları seversin yani insanları da seversin -evet -madem insanları seviyosun kızları da seversin -evet -bu yaşına gelmişin ozaman sen evlisindir -evet -hatta senin çocuğun da vardır -evet -o zaman sen ibne değilsin. temel "vaay" efekti yapıp alır kitabı evine yol alır. yolda dursunla karşılaşır. -ula temel elindeki nedur? -düz mantuk kitabu -o nedur da? -anlamazsın -anlat -anlamazsın -yahu sen anlat -peki. sizin evde akvaryum varmı? -yok -o zaman sen ipnesun[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: fastreload, 06 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: temel "vaay" efekti yapıp alır kitabı evine yol alır. düşük bi cümle bile olamamış[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bu fıkrayı ben biliyodum. ben bunu anlatırken ilk önce sınıfa sormuştum evinde akvaryumu olan var mı diye. Çoğu kişi parmak kaldırmamıştı. sonra bu fıkrayı anlattıktan sonra çoğu kişi üstüme yürüdü.[signature][hline]A false friend and a shadow appear only sun shine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ehehue harbi güzelmiş sesli okudum babam bile güldü valla[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 zuha dursun gay[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben bunu çözmüştüm ama bayağı bi kafa yormak gerek.bn de en az 1 saat uğraşmıştım. güzel bir bulmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: fastreload, 06 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: ehehe bende akvaryum fıkarsı anlatırım lan teme bi gün yarışma kazanmış. ona düz mantık kitabı hediye etmişler. temel de sormuş: -ha pu nedur? -düz mantık kitabı aç oku anlarsın. -zamanım yok benim da. nedur anlat azcuk. -bak şimdi, sizin evde akvaryum varmı? -var -o zaman sen balıkları seviyosun? -evet -o zaman sen hayvanları da seversin -evet -o zaman canlıları seversin yani insanları da seversin -evet -madem insanları seviyosun kızları da seversin -evet -bu yaşına gelmişin ozaman sen evlisindir -evet -hatta senin çocuğun da vardır -evet -o zaman sen ibne değilsin. temel "vaay" efekti yapıp alır kitabı evine yol alır. yolda dursunla karşılaşır. -ula temel elindeki nedur? -düz mantuk kitabu -o nedur da? -anlamazsın -anlat -anlamazsın -yahu sen anlat -peki. sizin evde akvaryum varmı? -yok -o zaman sen ipnesun koptum :lol::D[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [spo1=Ben böle buldum.][/spo][Bu mesaj Osso tarafından 06 Aralık 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 excel yok bizde?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Zaten bnde kaat kalemle yaptıktan sora exelde yapıp buraya kodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 tam yuh adam exel kasmış diyecektim helal olsun diyecektim caydırdın beni[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Osso, 06 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Sarı Mavi Kırmızı Yeşil Beyaz Uyruk Norveç Dani İngliz Alman isveç İçecek Su Çay Süt Kahve bira Sigara Dunhill Marlboro Pallmal Rothans Winfield Hayvan Kedi At Kuş Balık köpek Ben böle buldum Sarı||||||Mavi|||||Kırmızı|||Yeşil|||Beyaz Norveç|||Dani|||||İngiliz|||Alman|||isveç SU|||||||Çay||||||Süt|||||Kahve|||Bira Dunhill|||Marlboro||Pallmal||Rothans|Winfield Kedi|||||At||||||||Kuş|||||Balık||||Köpek böyle daha ii[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 %98 in içindeyim[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 fastreload daha sora resim olarak attım sanırım o daha ii oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hataya bak. beyaz evin solundaki yeşili kendime gore degil eve gore yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hehe bnde çok düşündüm onu dedim bu einstein zeki adam bi kelime oyunu yapmasın bize sora dedim neyse denerim 2 sinide ilk denemede çıktı allahtan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [spo1=çözüm]Bu yöntem, gazete ve dergilerin bulmaca sayfalarında çıkan mantık bulmacalarının çözümü ile aynı. Fakat oralarda her zaman beşer adetli 5 farklı grup olurdu ve çözüm tablosu 4x4 boyutlarında sunulurdu. Bu soruda ise 6 grup var ve 5x5'lik bir tablo hazırlamak gerekiyor. Önce grupları belirleyin. 1 KİŞİLER 2 EVLER 3 HAYVANLAR 4 İÇECEKLER 5 SİGARALAR 6 RENKLERSonrasında şu şekilde bir tablo hazırlayın. 234561 6 5 4 3 Buradaki herbir kutu aslında 5x5 boyutlarında büyük kutuları işaret ediyor. Tüm maddeleri gözden geçirerek satır ve sütunları birbirleri ile eşlemeye çalışın. Örneğin birinci maddedeki "İngiliz kırmızı evde yaşıyor" kuralına göre İngiliz ile Kırmızı'nın eşleştiği kutuyu karalıyoruz. Temel kural, büyük kutuların içerisinde satır ve sütunda hiçbir ortak eşlemenin olmaması gerektiğidir. Bu durumda KİŞİLER ve RENK bilgisinin kesiştiği büyük kutu içerisinde İngiliz ve Kırmızı'nın satır ve sütunlarında boş kalan diğer kutuları X ile işaretleyin. Ya da "İsveçli süt içmiyor" gibi bir kural olsaydı İsveçli ve Süt'ün eşleştikleri kutuyu doğrudan X ile işaretlemek gerekirdi. Dördüncü kuralda beyaz evin solunda yeşil evin olmaması Beyaz'ın EV1 olmaması, Yeşil'in EV5 olmaması anlamına geliyor. Bu şekilde çıkarımlar yaparak tabloyu doldurmak gerekiyor. Bu yöntemin en önemli ayrıntısı tablonun genelinde satır ya da sütunda çakışan eşlemelerin tabloya yayılabilmesidir. Tabloda eşleşmenin olduğu (karalanmış) satırları sırasıyla takip edin. Eşlemeye ait satır ve sütun bilgisini diğer taraflarda arayın. Örneğin Danimarkalı'nın At besleyip, aynı zamanda Mavi evde oturması, At'ın Mavi evle de eşleşmesi gerektiğine işaret ediyor. alıntıdır[/spo] buldum 5 dk ahahaa yaşaasın google[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bulanları tebrik ederim uğraşmışlar 15 dakkada çözen var onu daha cok tebrik ederim %2'lik kısımdayız heheasdpfklasd:)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya başka böle bişiler varsa koyarmısınız zevkli oluyor çözmek :)[signature][hline]fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar