Wazzz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 abunalımlı bir gün deyim az önce karaladım Kurdelanın Ucundaki O Kız hayat dediğin şu meret her halde insanı caresiz bırakan birşey osagerek.İnsan yaşamak için nekadar çaba gösterirse hayat da ona keza okadar zorluk çıkarıyor yaşamaya inat bu dünyada sadece güçlüler hayattakalır ken benim gibi güçsüzler bu hayat kermekeşinde yok olup unutulmaya mahküm oluyor.Beni bu hayata sadece bir kurdelanın ucundaki o kız bağlıyor, bu zalim hayata neden olduğunu anlamadığım bir duyguyla .Hani olurya o son umut seni hayata gerçeğe bağlayan o son umut. Belki o kurdelanın ucundaki kız benim için son umut.Fırtınalı bir denizde gemiye yön gösteren bir deniz feneri gibi kayalıklara çarpmadan gideceği yere varmasını sağşayan bir ışık gibi yalnız,bir ışık gibi Wazzz yazı hakın da eleştiri yaparsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Düşündürücü güzel, tabrikler.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 güzel ama sen ciddi ciddi bunalımdasın haberin olsun:)[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=162474 nedeni bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar