zarek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 5 aralıkta çıktı sanırım vega'nın yeni albümü. radyoda filan hiç denk gelmedim ben. albümü almayı düşünüyorum ama elimde patlamasın. örnek bi parça dinlesem diyordum :). bi yardımcı olabilcek varsa ö.m. atsın[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=160326 ha bu arada tvde denk geldim begenmedim. [Bu mesaj elvyn tarafından 07 Aralık 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 walla bn çok beğendim ama..bilemicem, bnm beğendiğimi beğenir misin? elinde patlamz ama...dinlersin gsl..=)
utopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 demek ki geçen gün radyoda yakaladığım hakkaten yeni şarkısıydı:)hoştu ama. gideyim alayım bari para kıstırıp:)[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Öne çıkan mesajlar