madTURK_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 arkadaşlar ben cypherda oynuyorum we artıq macrodan bıktım cyphera bi gm atılması lazım bunu nasıll salayabilirizz ya tmm insanlar lwl kasarken macroo kullanıyoo ii hoşşta neden cz de weya sawaşşta kullanıyolar[signature][hline]nick::madTURK: server:cypher np:36k lwl: 60 not:YTL bazından satılık borçlarım ankaradan oynuyan şahıslara satılır Seni Adam Yapam Adamlara İhanet Etme Geçte Olsa Anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bi kere yaklaşım baştan yanlış neresi hoş lvl kasarken kosp kullanmanın?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madTURK_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 arkadaşım ortalık da editler dolanıyo millet 65+ lwl li char lar alıyor biz ne yapalımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 lvl kasasrkan macro kullananı hoş görme bi de burdan anladıgım kadarıyla macrooyla lvl kasmışsın sanki[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madTURK_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ewed macroyla lwl kastım 7 lwl kastım ama şunu ima etek istiyorum lwl kaasrken kimseye zara wermiyosun cz de we sawaşlardan zewk wermiyooo tek yapptıgımız town da oturmak eskiden gider adam keserdik şimdi ise adam kessmek için town dan çıkıyozz adamı önümüze takııyoz ama ölen we kowalayan biz oluyozjanım[signature][hline]nick::madTURK: server:cypher np:36k lwl: 60 ırc: karus Seni Adam Yapam Adamlara İhanet Etme Geçte Olsa Anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ölenin arkasından konuşulmaz.. Bu laflar yeterli sanırım =)[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 allahım yarabbim bi de gm istio gm gelsin ilk seni banlasın kimseye zararım yok ne demek millet malmı gözleri kan çanağı olana kadar pc başında dursun. sen bırak macroya yat uyu sona cz de macro kullanuolar diye söylen. cidden helal olsun[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madTURK_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 koçum ben macroyuu kendim kullanmadımkii clan mı kullandı bende onların yanında kaldım yani anlayaagın tekyapptıgım pc yi acık bırakmak bu arda arada sırada uyusan ii olur[signature][hline]nick::madTURK: server:cypher np:36k lwl: 60 ırc: karus Seni Adam Yapam Adamlara İhanet Etme Geçte Olsa Anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VII_outLaw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yuh abi ya sende cz koxp kullanıosun daha dün bana caktın okları 10 dk cz ye girelim dıoruz sıçıonuz oyunun içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VII_outLaw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yuh abi ya sende cz koxp kullanıosun daha dün bana caktın okları 10 dk cz ye girelim dıoruz sıçıonuz oyunun içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Benim için en güzel duygu sabah Knight-Empire login olduktan sonra Cypher i listede görmemek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kosp GM mudahale etmeden de biter.Yapıacak şey sadece dışlamak ( konusmamak, clana almamak , ticaret etmemek vs.) Bu ezikler kendi ayakları ustunde duramazlar. Ama gel gor ki Bahsettigimiz insanların %99 u Türk. KE den once MU online , Ragnarok , Ultima online vs. oynadım. Oradada neredeyse tum pislikleri Turkler yapıyorlardı. Sanırım kanımızda var.:D Yani Bu oyunda kendini bilmez bazı Turkler oldukca sorun bitmeyecektir..[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 170k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 07 Aralık 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 07 Aralık 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yuh anasını ben kendini bu kadar aşağılayan bir millet görmedim bakın her konuda türk işte napsın türk işte fazla söze gerek yok türk işte salla geç :D:D:DPARDON SIZ UZAYLI MISINIZ??:D:Dnie kendinizi aşağılıyorsunuz ?????adamların isimlerini verin kimse ticaret falan yapmasın ama o da olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar