Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kotu anim

TeadoR

Öne çıkan mesajlar

saol maxi destek icin :( evet konusmak istiyorum tekra onu cekip konusacagim tek hamlede soyleyecegim sonrada kafa ayniysa
soylecegim bir kac kelime onu mat edecektir gine arkami donmecegim bu kez o kosustursun (hic bir zaman hazine ben burdayim demez.Hazine beni arayip bul der...)ben cirkin biri olsam kabullenecegim ama oyle degilim su ana kadarki ilk red edilisim sanirim bana koyan o sizce baska ne soylemeliyim ben soyleceklerim kafamda sizdende yardim ist
yorum ...[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce...
Sosyal ağlarda paylaş

ben olayı anlamadfım ya biri bana pm le ayrıntılıca anlatsız valla....şimdi kıza sen ne yalan sööledin....göz zevki olayı ne?
hehe benim yine salaklığım tuttu[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Sosyal ağlarda paylaş

yalan dostum aşk die bi şey yok!!!

ölle bi aşık olmuştum ki...ölle bi ağladım ki..sonra anladım ki(kafiyeli oldu:D) yokk bölle bi şii yaa!!
yokkk...
aşk mı..aşk artık bnm için "yaz aşkı" dediğimiz cinsinden var! yani bölle yakışıklı ossun hoşş ossun en önmlisi akıllı, zeki
ossun snra yüzelim, koşalım, zıplayalım, mzk dinliyelim, yemek yiylim, uyuyalım, kalkalım..bi hafta birbirimizle yaşayalım, yıldızları sayalım ve sonra o ankaraya, bn istanbula dönüym(ya da artıq o nereye dönücekse..)...yani aşk denen şu psikopat olayda tüzde yüz zararsın olıyım, mutlu olıyım ve ölle kalsın..
sewmem ölle ağlamaklı uzun kış aşklarını..
şahsen ben daaa fazlasını istemiorm..biri için ölmek mi?
değmez...keşke yaşamaya değseydi...
Sosyal ağlarda paylaş

bazen ısrarcı olmak sonuç veriyorken bazen vermiyor. ısrar et derdim ama karanlık bi yola gireceksin, her şeyi boşvereceksin ama tünelin sonundaki ışık çıkış değil tren de olabilir.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...