Chitir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Arkadaşlar ben Xgenon serverinden Chitir. Dün gece CZ' de NP kasarken 4 asasian'ın arasında kaldım. 4' ünü aldım ve karşıma Fanat1c çıktı, O nuda kestikten sonra GunSmiley' den Pm geldi. Konuşmalar aynen şöyle Türkçe dublaj; -GunSmiley: İtemlerini nerden aldın. -Chitir : Arkadaşımdan gerçek paraya. Daha sonra GunSmileyin sormuş olduğu soruyu anlıyamadım ve beklemesini İngilizce-Türkçe sözlüğe bakacağımı söyledim. Bana 30 Saniye saydı 20-10-5-4-3-2-1 BANNED dedi ve DC oldum. Yani banlandım gerçekten. Peki Infinity Yorik_ takarumousekani bunlar neden banlanmıyor. Yorik Combo programı kullanıyor, takaru full item uniqler+3, Infınıty zaten boss gibi 20 asastan kaçıyor peki bunlar ney. Eğer biz kaybediyorsak Human olduğumuz için kaybediyoruz. Eğer bende karus olsaydım banlanmazdım az değil arkadaşlar levelim 62 gözlerimin önünde gitti o char. Gece uyuyamadım, elimi yumruğumu sıkıyorum. Knight Online bitti!... Sizin kaderiniz 15 yaşındaki çocuğun elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 BENCE DEİL KARDEŞ O ZAMAN Bİ COK KİŞİ BAN YERDİ 1 Sİ CELASTİN WARLDS DİE ARESDE Bİ KLAN WAR ORDA MİNNİE MOUSE DİE Bİ ASSASİAN WAR O TÜM İTEMLERİNİ REAL PARAYLA ALMIS DİE DUYDUM VE ADAMIN CHARINI MİCROSOFT PGR. GİBİ BÜYÜK Bİ ŞİRKET KORUOMUS BUNLAR SADECE DUYDUKLARIM GERİSİ ÜSTÜME VAZİFE DEİL:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Chitir Gunsmiley mi GuySmiley mi ? benim bildiğim GuySmiley ama çok üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Kaladze, 07 Aralık 2005 08:57 tarihinde demiş ki: real parayla item almak satmak ban sebebi benim bildigim +1[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: NightHunter666, 07 Aralık 2005 09:17 tarihinde demiş ki: said: Kaladze, 07 Aralık 2005 08:57 tarihinde demiş ki: real parayla item almak satmak ban sebebi benim bildigim +1 Değil bence olmamalıda söyle diyelm bi drop itemı sen satın aldn weya bi dupe item( tabi sen bunu bilmıosun) gm seni banlarsa acaba itemın dupe oldugu icin mi banlar yoksa itemı reel parayla satın aldıgın icin mi ? bunu düsünmk lazm Bence dupe oldugu icindir cunku ne biliim bi dusunsenize sizede aptalca gelmıomu sonucta o bi drop itemı ise sen bunu kendi isteğinle herkese verebilirsin ister para karsılıgı ister belese bu senin özeline girer onları ilgilendirmez kendi itemımı birine verirkendemi gm e sorcam ? not: alınma dupe cüsün demiorm sadece örnek verdm.( benımde basıma geldı 1307 patch geldı shard8 gitti 1309 geldı sahrd7 gitti hepsıde reel parayla alınmıstı...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chitir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ks_Er ah nickini hatırlasaydım konuşacaktım. şunları unutmayınki pompala_behcette banlandı. Amac Bad_Boyz ların kollar asla sönmeyecek. Ama şunu söyleyim kimsenin başına gelmesin bu olay. resmen dalga geçti benimle 30 saniye sayıyorum, elim ayağım dolaştı. tamam itemlerim dupedi 2 adet w.e. +3, iron belt +3, iron neck. +3 2 adet roc +3, hell breaker +8 vardı. neyseee bundan sora WOW oynıcam, ben adminler banlasın diye gece gündüz Char kasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chitir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Şu an sizce ne yapayım. Açtırabilirmiyim banımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 GunSmiley diye bir GM yok.. GuySmiley diye bir GM var kendiside türkçe biliyor git konuş neden banladın v.s de..Item alıp satmak gerçek parayla yasak olup olmadığını bilmiorum..Costurmer Supporttdan bunuda sor..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Chitir, 07 Aralık 2005 11:11 tarihinde demiş ki: 2 adet w.e. +3, iron belt +3, iron neck. +3 2 adet roc +3, hell breaker +8 vardı. O_o omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Chitir, 07 Aralık 2005 11:11 tarihinde demiş ki: Ks_Er ah nickini hatırlasaydım konuşacaktım. şunları unutmayınki pompala_behcette banlandı. Amac Bad_Boyz ların kollar asla sönmeyecek. Ama şunu söyleyim kimsenin başına gelmesin bu olay. resmen dalga geçti benimle 30 saniye sayıyorum, elim ayağım dolaştı. tamam itemlerim dupedi 2 adet w.e. +3, iron belt +3, iron neck. +3 2 adet roc +3, hell breaker +8 vardı. neyseee bundan sora WOW oynıcam, ben adminler banlasın diye gece gündüz Char kasamam anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chitir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 neyse birşey yok olan oldu. aslında herkez yanlış söylüyor GeySmiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beceka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Chitir, 07 Aralık 2005 11:11 tarihinde demiş ki: . tamam itemlerim dupedi 2 adet w.e. +3, iron belt +3, iron neck. +3 2 adet roc +3, hell breaker +8 vardı. dalga mi geciyosun sen bizle? bir de niye banlandim diye soruyosun senin gibi tum adamlarin koku kurutulmasi lazim ki oyun biseye benzesin[signature][hline]its too quiet here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Chitir, 07 Aralık 2005 11:11 tarihinde demiş ki: w.e. +3, iron belt +3, iron neck. +3 2 adet roc +3, hell breaker +8 vardı. harbi sende abartmişsin baba ya olmazki +3 ler fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chitir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ben bunlara 420$ para vermişim. hepside dual item sadece GuySmileye derdimi anlatamadım ondan banlandım. Seni kurutsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 zzzz 420$*1360=571.200 a.k. bu parayla yeni bi bilgisayar toplarım kendime . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ya baska bisi solemeyim diodm ama sen bunlara milyon dolar versende dupe yine dupetur...ya bi item bukadar mı sırıtır +3 yuh be kardesım! sen baslıga haksızlık die atmıssın hangi tarafa haksızlık solesene? ya hemde dupe oldugunu bile bile alıp kullanıosun hic mi icin sızlamaz! bide para veriosun iste senın gibiler yuzunden beramusa dupemus vb.. denio! bide utanmadn nie banlandm diosun ! orda sen gm e cevap veremedn die banlanmamsınsın bu cok acık ayrıca bole biside olamaz cunku her gm banladıgı kısıler hakkında rapor vermek zorundadır ha sole bisi war pre uyesıysen bi kere daha gozden gecirirler ... [hline] haksızlık ?!?!? kime [Bu mesaj Crydan tarafından 07 Aralık 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Crydan tarafından 07 Aralık 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Chitir, 07 Aralık 2005 11:11 tarihinde demiş ki: tamam itemlerim dupedi 2 adet w.e. +3, iron belt +3, iron neck. +3 2 adet roc +3, hell breaker +8 vardı. neyseee bundan sora WOW oynıcam, ben adminler banlasın diye gece gündüz Char kasamam yuh diyorum başka bişi demiyorum serverın içine ettim banlandım niye diye sormuşsun hafiften sanki[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 O itemlar legal olamaz hocam 0=)[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 asıl alanın aklını.... ben dupeyim diye bagırıo işte bile bile alıosun sona ay aman noldu charıma yok başkaları böyle başkaları şöyle[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Nedense banlanınca herkezde aynı yaygara"Niye diğerlerini banlanmıyor". Dupe yapmışın banlanmışın, diğerlerinden sanane ? Sen banlanmasaydın, legal oynıyanlara haksızlık olmazmıydı ? Allah aşkına böyle saçma mesajlar atmayın.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yok dupele onları +6 yap[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 gm görmesin :D abi sen +3 we yapmak için kaç tane we gerekio onlar kaca patlar düşündün mü hiç?[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chitir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Neyse yeni charakter açıcam IamChitir. bu sefer asas ve combo programı da kullanıcam. :D. Canımız sağolsun arkadaşlar, dostlar sağolsun ne diyelim. Bu banlanan 4. charım bunuda banlarlar 5 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Demekki haksızlık yok 4. ye banlanıyorsan sorun sende ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 way canını ya kardeş sende arkadaştan parayla aldam demeyecektin yaa[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar