tipitip Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 millet ya acilen bunlara ihtiyacım var ama ne markaları tercih edcem şaşırdım.her kafadan bi ses!.... sizden de bi ses rica ediorum. dvd writer alıp,hem laptop hemde pc de kullanayım diorum.yardımcı olursanız sewinirm[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 wireless modem için US robotix onerebilrim bende war we hiç bi sorun yaşamadım. ama aralarında fiyat bakımından diğer markalara göre biraz tuzlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 u.s robotıcs bendede var memnunum arada problem cıkartıp delırtıgı oluo ama[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 u.s. robotics kullanıyorum bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. diğer markalara göre evet biraz pahalı ama değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 philips ya da lg nasıl sizce?[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar