NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Dünyadaki internet kullanıcısı gün geçtikçe artıyor.Bununla birlikte spylar,virüsler,spamler vb. zararlı görülebilecek her şey artmakta.Peki ya internet kullanıcısı arttıkça bunlarda artıcağına göre internet ileriki yıllarda daha fazla korunma gerektirecek.Bu işin sonu ne olacak sizce ?[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bi virüs cıkarsa anında antısını cıkarıyorlar güzel bi anti virüs ve antı spyware programı kullanırsan bı sorun olmaz[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir Fixxer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bilgisayar ve internet gelişmeye devam ettiği sürece açıklarda gelişicek. hiç bi zaman 100% güvenli bi sistem olmayacak, ne yazık. keşke olsa[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Teknoloji ne kadar gelişirse riskler o kadar artıcak gibi bir şey.[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya işte hiç artmasın istiyorum, böle herkes açsın bilgisayarını tertemiz olsun, spy virüs olmasın, internette gezinip bilgiler öğrensinler, msn den muhabet etsinler, banka hesapları hacklenmesin HERKESİN SEVGİ PITIRCIĞI OLDUĞU Bİ DÜNYA İSTİYORUM ok yatıyorum ben[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Güvenlik hiç bir yerde yok ki ? Internette olsun.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Mavi, 07 Aralık 2005 02:25 tarihinde demiş ki: Güvenlik hiç bir yerde yok ki ? Internette olsun. +1[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar