KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Daha önceki başlıgımda 1 lvl 58 rogue + boş acc satıyordum onları satıp eu almıstım ( hatta birini para ile almıştım ) Şu an wow a vakit ayıramadıgım satmak zorundayım 1 adet - active edilmemiş 1 adet - 60 day pre paid game card ( eu) 1 adet - 10 gun kullanılmış eu acc - ( bugun itibari ile tam 10 gün oldu ) içinde sadece 1 lvl 20 Tauren warriorum var realm Ragranos ( içinde 250g si var ) us daki rogue den 700g verip almıştım) Ankarada oturuyorum almak isteyen özel msj la ulaşabilir anlaşırsak iş yerime gelir alışverişimizi yaparız eu cd-key - 70ytl eu- 60 day pre paid game card - 45 ytl eu - kullandıgım acc golduyla beraber -70 ytl[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ++[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ++[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omerbzk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bana acc lazım neredensin özel msj bekliyorum ist isen yarın alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 dostum bana açılmamış kutun varsa olabilir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ö.m attım[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 up[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 2x 60 day prepaid card 2x eu cd key satılıkdır game cardlar 45ytl eu keyler - 70ytl[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 +++++[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 1 eu cd key satıldı şu an elimde 1 x eu cd-key 2 x 60 day prepaid bulunmaktadır fiyatlat yine aynı eu cd key 70 ytl game card 45 ytl[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar