Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık eu cd-key + 60 day pre paid game card + acc

KingMadboy

Öne çıkan mesajlar

Daha önceki başlıgımda 1 lvl 58 rogue + boş acc satıyordum onları satıp eu almıstım ( hatta birini para ile almıştım )
Şu an wow a vakit ayıramadıgım satmak zorundayım
1 adet - active edilmemiş
1 adet - 60 day pre paid game card ( eu)
1 adet - 10 gun kullanılmış eu acc - ( bugun itibari ile tam 10 gün oldu ) içinde sadece 1 lvl 20 Tauren warriorum var realm Ragranos ( içinde 250g si var ) us daki rogue den 700g verip almıştım)
Ankarada oturuyorum almak isteyen özel msj la ulaşabilir anlaşırsak iş yerime gelir alışverişimizi yaparız
eu cd-key - 70ytl
eu- 60 day pre paid game card - 45 ytl
eu - kullandıgım acc golduyla beraber -70 ytl[signature][hline]İllidan - us
The Hun
Opalis - NE Rogue
" A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi-
Sosyal ağlarda paylaş

2x 60 day prepaid card
2x eu cd key
satılıkdır
game cardlar 45ytl
eu keyler - 70ytl[signature][hline]İllidan - us
The Hun
Opalis - NE Rogue
" A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi-
Sosyal ağlarda paylaş

1 eu cd key satıldı
şu an elimde
1 x eu cd-key
2 x 60 day prepaid bulunmaktadır
fiyatlat yine aynı
eu cd key 70 ytl
game card 45 ytl[signature][hline]İllidan - us
The Hun
Opalis - NE Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...