Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Arkadaslar Ben Oyunda aege'de Kastim baya ama arkadaslarin istegi uzerine troy'a gecicem..lvl 20'de skilleri yeniden alabiliyormusuz 19'da kaldim bende :) simdi oyuna bow'la basladim diyelim..skilleride bow'a verdim fln filan...lvl 20'den sonra spear'a donebilirmiyim mrk ettim konu budur... :) VE nasil ? :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=162733[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
das_orko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ewt ama binlerce k altının gidebilir, ve de sadece skill p lerin %80 i geri geliyor, hiç tavsiye etmem[signature][hline]My Life For Auir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar