Waffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Merhaba, Çok fazla item satın aldım bi okadarı silindi. Artık korkuyorum pazar dan alışveriş yapmayı. Ltf biri bana söyleyebilirmi ? Nereden kontrol edebilirim elimdekinin dupe olup olmadığını. Geçenler de Orc_Wizard_tr diye biri geldi. Elimdeki asayı istedi , neden diye sordum onu çoğaltıp satacam, pelerin alacaz dedi. Nasıl yapıyorsunuz dedim forumlu bir adres söledi ama sanırım yoğunluktan açılmıyor. Yok kardeş dedim zaten silinen onca +8 li itemime bide bunu eklemeyeyim bu saatten sonra dedim. Dedim ama onlar yinede yaptı dupelarını aldılar pelerinlerini. Sorun şu artık tırsıyorum bakıyorum +6 mirage daggerları sıralamış acaba dupe mu değilmi diye. Bunları kontrol edecek bir mekanizma yokmudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Dupe olduğu anlaşılsa dupe olmazdı dimi (BlackWinds :P)[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np Kurduk Bi Clan Uğraşıorz Şifre Mağduru(galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 şuan dupe itemler var biliyorum ama dupe yapabilen oldugunu sanmıyorum çok nadir sayılı kişiler vardır..[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ya o değil . ben bile bazen kendimden emin olamıyorum. Lamentation kestim iron x çıktı. Upgarde kağıtlarını charon dan aldım. Upgrade ettim +7 yaptım. Dupe item diye silindi. Bir şey sölemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 silinmesi normaldir dupe olmayanlarda arada silindi sonra dupeleri sildik diyorlar :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Waffen, 07 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: Ya o değil . ben bile bazen kendimden emin olamıyorum. Lamentation kestim iron x çıktı. Upgarde kağıtlarını charon dan aldım. Upgrade ettim +7 yaptım. Dupe item diye silindi. Bir şey sölemiyorum artık. Demek ki Lamentation Dupper. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
isilz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: PiCaLLo_TR, 07 Aralık 2005 16:08 tarihinde demiş ki: said: Waffen, 07 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: Ya o değil . ben bile bazen kendimden emin olamıyorum. Lamentation kestim iron x çıktı. Upgarde kağıtlarını charon dan aldım. Upgrade ettim +7 yaptım. Dupe item diye silindi. Bir şey sölemiyorum artık. Demek ki Lamentation Dupper. :D ii de lamentationun bundan bir karı yok. canavarı öldürüyonuz. niye dupe yapsın ki? olsa olsa ticaretten kazanan charon dupecidir. gözüm de pek tutmamıştı şerefsizi zaten...[signature][hline]Name: isilz Class: Shadow Vain Clan: :::Lasombra::: Server: Cyper www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: isilz, 07 Aralık 2005 16:15 tarihinde demiş ki: said: PiCaLLo_TR, 07 Aralık 2005 16:08 tarihinde demiş ki: said: Waffen, 07 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: Ya o değil . ben bile bazen kendimden emin olamıyorum. Lamentation kestim iron x çıktı. Upgarde kağıtlarını charon dan aldım. Upgrade ettim +7 yaptım. Dupe item diye silindi. Bir şey sölemiyorum artık. Demek ki Lamentation Dupper. :D ii de lamentationun bundan bir karı yok. canavarı öldürüyonuz. niye dupe yapsın ki? olsa olsa ticaretten kazanan charon dupecidir. gözüm de pek tutmamıştı şerefsizi zaten... zuahahahah[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar