Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Merhapalar efenim. 2 ay önce kesfettigim bir sarkıyı sizinle paylasmak istedim. Beni dinlerken bir yerden alıp götüren sarkılardan bir tanesi ancak sadece bu sarkıda o kadar saf duygularla doluyor ki icim anlatamam. Sevgilininizle dinlenicekler sarkılardan birisi.. Dinlemenizi tavsiye ediyorum. Grubun diger sarkılarıda cok güzel. parça; Tori Amos - Gold Dust [spo1=Lyrics]sights and sounds pull me back down another year i was here i was here whipping past the reflecting pool me and you skipping school and we make it up as we go along we make it up we go along you said - you raced from langley - pulling me underneath a cherry blossom canopy -do i have- of course i have, beneath my raincoat, i have your photographs. and the sun on your face i'm freezing that frame and somewhere alfie cries and says "enjoy his every smile you can see in the dark through the eyes of laura mars" how did it go so fast you'll say as we are looking back and then we'll understand we held gold dust in our hands sights and sounds pull me back down another year i was here i was here gaslights glow in the street (flickering past) twilight held us in her palm as we walked along and we make it up as we go along we make it up as we go along letting names hang in the air what color hair (auburn crimson) autumn knowingly stared and the day that she came i'm freezing that frame i'm freezing that frame and somewhere alfie smiles and says "enjoy her every cry you can see in the dark through the eyes of laura mars" how did it go so fast you'll say as we are looking back and then we'll understand we held gold dust in our hands in our hands[/spo][signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Tori Amos - A Sorta Fairytale de vardır dinlenesi olarak... Bi de Tori Amos'un coverları vardır ki, görüldüğü yerde kaçılması farzdır...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 lan tori amos mu, grup mu? nası yane??? looooooooool[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 A evet bi de grup demişsin Mayhem :) Tori Amos 1 (yazıyla bir) kadından oluşan tek kişilik gruptur bu arada :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Grup tabi. Toriylen Amos.. Ahaha... Bir tane kadın be bu.. Geçende Türkiye'ye gelmişti sonra kendini çok beğenmiş cümleleri yüzünden hadi leyn dedim içimden kendisine hatta :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 of anam harbiden yarıldım mayhem e ömsj atak da diğer şarkıalrını da yollasın grubun.[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bende bir parçası var arkada bateri falan var bu kadın bateride calmıo ya ? =) O yüzden grup sandı ha degilse zaten bilgim yok zaten. Grup dedim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Coverlari ile meshur hatun kisi. A sorta Fairtytale sarkisina + klibine biterim.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 06 Aralık 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 grup tabi. sadece kadının sesi mi var. müzikleri de o yapmıyor ya.ki sadece sesi olsa bişeye benzemez.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 thebeekeeper kotu değil, arada değişik bişeler iyi geliyor[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya aslıında önemli deil. yani bilmemek deil örenmemek ayıp. balma bzi öküzlük yaptık biraz. neise diğer gruptur iddialarına da gülüyorum. yani herkeste her bi alet var . o zaman bana grup olmayan şarkıcı kaç tane var???[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Winter.uzak diyarlara gidersiniz bu şarkıda , babanızın kucağında bulursunuz kendinizi. bi de Enjoy The Silence'ın bu kadar güzel coverlanacağı aklıma gelmezdi.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 tori amos - crucify #1[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 winter[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 smells like teen spirit cover ı vardır ki bir de tadından yenmez. yıllardır dinlediğiniz o şarkı bambaşka birşey olmuş sizi bir yerlere götürmektedir siz de karşı çıkmazsınız, bırakırsınız kendinizi müziğin tınısına ve de tori amos un mâlûm kadife sesine...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 lovesong unuda unutmamak lazım gerci o sarkının her versionu guzelde..tori amos da bi baska calmıs solemiş şimdi hakkını yemeyelim.. roberth smith de cok basarı buldugunu solemişti bi ara bu cover ı[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... [Bu mesaj irin tarafından 07 Aralık 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Eski şarkılarını daha bir içli,hüzünlü söylüyor.Özellikle Icicle nasıl bir şarkısın sen?Eridim bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ben "spark"ı baya seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 father's son ve blue sky mı ne öyle bişi vardı. baya iyi. hemen hemen bütün şarkıları iyi bence tori amos 'un.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar