Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legally Blonde/ Bu nasil sarisin Kanal D'de

dory

Öne çıkan mesajlar

TV ilk kez veriliyormus sali gunu 21,45de kanal d 'de. benim gibi sinemada izleyemeyip de merak edenler için yazıyım dedim;)[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Sosyal ağlarda paylaş

yaa ben legally blonde 1i de 2yi de beğenmiştim, ama 1.si daha güzeldi :) yine seyredicem ben, sagol haber verdigin için[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 04 Aralık 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
izlemeyenler için tavsiye ,izleyenler için ise ortak görüş iğrenç bir film.

goruş ortak olmaktan cıktı:) bence guzel ve eglenceli bir film[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
kücükken cok müslümandim ben
Sosyal ağlarda paylaş

bu filmi digiturk'te izlemiştim. tamamen zaman kaybı. böyle aptal filmler gişede biraz başarılı olunca devamını da çekiyolar ve işkenceyi devam ettiriyolar. hele kızın o aptal köpeği yok mu ki o şeye köpek demek köpeklere hakaretttir. lütfen böyle gereksiz filmleri izleyerek böyle filmlerin yapılmasını engelleyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...