dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 TV ilk kez veriliyormus sali gunu 21,45de kanal d 'de. benim gibi sinemada izleyemeyip de merak edenler için yazıyım dedim;)[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 izlemeyenler için tavsiye ,izleyenler için ise ortak görüş iğrenç bir film.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yaa ben legally blonde 1i de 2yi de beğenmiştim, ama 1.si daha güzeldi :) yine seyredicem ben, sagol haber verdigin için[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 iyi olmuş =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 İğrenç değil bence ama çerezlik bir film.[signature][hline]Guide our hammers,Strengthen our axes, in the name of Dwarf father Moradin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 baslicak 40dk sonra izliceklere duyrulur:P[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: kingpin, 04 Aralık 2005 18:33 tarihinde demiş ki: izlemeyenler için tavsiye ,izleyenler için ise ortak görüş iğrenç bir film. goruş ortak olmaktan cıktı:) bence guzel ve eglenceli bir film[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 cok hoş yaa ehuehu hakkatten bu nasıl sarısın?insanın azmi yok mu işte ne demişler azimle s.ç.n duvarı delermiş mantığından heheheehe[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bu filmi digiturk'te izlemiştim. tamamen zaman kaybı. böyle aptal filmler gişede biraz başarılı olunca devamını da çekiyolar ve işkenceyi devam ettiriyolar. hele kızın o aptal köpeği yok mu ki o şeye köpek demek köpeklere hakaretttir. lütfen böyle gereksiz filmleri izleyerek böyle filmlerin yapılmasını engelleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ilk filmi izlemedim zaten ikincisini izleyip sinemadan yarıda kaçtığım için yorum yapıyorum muhtemelen ilk film de berbattır.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 da onun yerine canlı canlı mı vardı yoksa bana mı öyle geldi?[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 oyuncuları, senaryosu, kurgusu vs'si, kısaca her şeyiyle korkunç bir film, izlemeyin izlettirmeyin...[signature][hline]...Since paradise is lost I hold a crown I know your name But I am just your Fallen angel of doom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar