Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingilizcesi olan baksın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ko site bi kaç gündür açılmıyordu az önce denedim açılmış...
forgot password dan şifremi değiştirmek istedim..benden ;
account adını...
kredi kartının son 4 hanesini..
favorite movie...
ve e -mail adresini istedi...
premiumsuz oynadığım için kredi kartının son 4 hanesi hariç diğer bilgileri doğru olarak girdim..ve maile yeni açtığım yahoo e mailini girdim ve şunu dedi bana

Once this information has been verified, your new password will be sent via e-mail. Password information will not be provided unless all of these items are verified.
yani yeni şifre mailime gönderildimi diyo burada ? tam anlayamadım da sizin fikriniz nedir..
bide maile ko da ki malimi değil yeni bi mail verdim...hotmaildi
yahoo verdim bundan bişi olurmu ?

not:bazı arkadaşların forgot password an şifrelerini hemen aldını duymuştum...acaba gelirmi şifre bugün yoksa..1 haftalık bekleyişten..sonra yinemi hüsran ?[signature][hline]name:lively_lonely
clan :metropol
lvl :5x
class :assasiin
nation:el murad
np :1xxxx
server:cyper
Mesaj tarihi:
Once this information has been verified, your new password will be sent via e-mail. Password information will not be provided unless all of these items are verified.

bu bilgiler dogrulandıgında ancak şifreniz mail adresinize gönderilir.bu bilgiler dogrulanmadan şifre bilgisi saglanmayacaktır.[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage
Np:141k+
Clan:KARIZMA
yıllar geçsede üstünden...
Mesaj tarihi:
bu bilgilerin doğrulanması ne kadar zaman alır peki ?[signature][hline]name:lively_lonely
Mesaj tarihi:
3 vakte kadar:D
3 gun 3 hafta 3 ay belli olmaz koladminlerinin işi :D[signature][hline]BuFFs_BuNNy
server:ares
job:paladin
lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D
np:ranking list acıldı arada bul:D
Mesaj tarihi:
peki...forgot password te e mail yerinde...
e-mail to account gibi bişi yazıyodu...
yani account bilgilerinde olan e-mailimi yazmak zorundayız oraya//yoksa başka bi mail olur mu ?[signature][hline]name:lively_lonely
Mesaj tarihi:
said:
marksman, 07 Aralık 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
peki...forgot password te e mail yerinde...
e-mail to account gibi bişi yazıyodu...
yani account bilgilerinde olan e-mailimi yazmak zorundayız oraya//yoksa başka bi mail olur mu ?

account'unda kayitli olan e-mail adresini yazman gerekiyor.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir.
  • Yeni Oluştur...