marksman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ko site bi kaç gündür açılmıyordu az önce denedim açılmış... forgot password dan şifremi değiştirmek istedim..benden ; account adını... kredi kartının son 4 hanesini.. favorite movie... ve e -mail adresini istedi... premiumsuz oynadığım için kredi kartının son 4 hanesi hariç diğer bilgileri doğru olarak girdim..ve maile yeni açtığım yahoo e mailini girdim ve şunu dedi bana Once this information has been verified, your new password will be sent via e-mail. Password information will not be provided unless all of these items are verified. yani yeni şifre mailime gönderildimi diyo burada ? tam anlayamadım da sizin fikriniz nedir.. bide maile ko da ki malimi değil yeni bi mail verdim...hotmaildi yahoo verdim bundan bişi olurmu ? not:bazı arkadaşların forgot password an şifrelerini hemen aldını duymuştum...acaba gelirmi şifre bugün yoksa..1 haftalık bekleyişten..sonra yinemi hüsran ?[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Once this information has been verified, your new password will be sent via e-mail. Password information will not be provided unless all of these items are verified. bu bilgiler dogrulandıgında ancak şifreniz mail adresinize gönderilir.bu bilgiler dogrulanmadan şifre bilgisi saglanmayacaktır.[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:141k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu bilgilerin doğrulanması ne kadar zaman alır peki ?[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 3 vakte kadar:D 3 gun 3 hafta 3 ay belli olmaz koladminlerinin işi :D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 peki...forgot password te e mail yerinde... e-mail to account gibi bişi yazıyodu... yani account bilgilerinde olan e-mailimi yazmak zorundayız oraya//yoksa başka bi mail olur mu ?[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: marksman, 07 Aralık 2005 13:55 tarihinde demiş ki: peki...forgot password te e mail yerinde... e-mail to account gibi bişi yazıyodu... yani account bilgilerinde olan e-mailimi yazmak zorundayız oraya//yoksa başka bi mail olur mu ? account'unda kayitli olan e-mail adresini yazman gerekiyor.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar