Sniperdayi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ewet sonunda benimde charim geldi.Cok mutluyum.Herseyi yapmistim poliye msj attim preium arkdan mesaj attim forget password dan mesaj attim.Her ne sekilde geldiyse herkimin yardimi dokunduysa tesekkur ederim. OH be dunya varmis[signature][hline]Karus 60 lvl Shadow Vain Artik bende varim Elmoradlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 senın adına cok sevındım :D darısı bızım basımıza..[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hayırlı olsun :)[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackDoor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Hayırlı olsun :D[signature][hline]BlackDoor Lvl: 36 Ama 60 Olacam 3 Haftaya Kadar Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: KorkuncSiren, 06 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki: DARISI İLK BENİM başıma tamammı :PP :D sorun deıl ılk senın basına olsun :P alıstık saten beklemeye :D[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 wallaha benin janım sıkıldımı [email protected] a msj atıyom bi gün takar bakarlarsa sevinirim :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 talk gel la pişti okey falan oynayalım :D benımde cok canım sıkıldı falla :D[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sniperdayi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Sagolun arkadaslar insallah sizinkide acilir.5 gun bekledim ama sonunda kavustum charima emeklerim heba olmadi. koladmin vs. ye de kanmayin bence forget password a guvenin bence...[signature][hline]Cyper serverinda Karus 60 lvl Shadow Vain Artik bende varim Elmoradlara duyurulur. http://www.sniperdayi.tk http://www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: pithbull, 06 Aralık 2005 19:51 tarihinde demiş ki: talk gel la pişti okey falan oynayalım :D benımde cok canım sıkıldı falla :D bu gidişle ayak işleri yapcaz zate :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ahaha :D doru dıon yaw.la aslında k2 bıze yetkı verse ortada sorun kalmaz :D butun gun online ama bisey yapmıoz ahahha :D[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 murtaza Here :D Msn varsa gönder benim özele orda devam edek :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 HAYIRLI OLSUN KARDES ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN :D BİDE BİZİMKİ GELSEDE GİRSEK :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolascem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 senin adına cok sevindim ama bende site bile acılmısyor sizde acılıyormu beyler ?[signature][hline]Server:Cypher Nick:BaD_S0uL NP:40k Clan:AshQiyA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 nasıl bi mail geldi ve premiumun varmıydı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Your attempt to reset the password for your Knight Online account was unsuccessful because the information you provided did not match the information on the account bu da bana gelen mail:) herzamanki gibi bi KE sacmalığı daha char 4 aydır bu maile kayıtlı ama nedense şifre deiştirdikten sonra..uyuşmamış mail uyum sorunu yaşıyormuş :Pulan bi işi de doğru yapında şu sayfalara brawoooo..KE yapımcıları brawoooo adminler yazalım diyecem ama tabiki çok zor hatta imkansız..[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ii oldu yaf Benim ib +7 senin charda kalmıştı :D[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 163k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sniperdayi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 vay serefsiz char diyom yalan oldu diyom herif i.b derdinde a.q Bole arkadas olmaz olsun :) Neyseki char geldi dertler bitti[signature][hline]Cyper serverinda Karus 60 lvl Shadow Vain Artik bende varim Elmoradlara duyurulur. http://www.sniperdayi.tk http://www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar