Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 durduk yere kasındık bugün. ögleyin su RPC için bikaç update falan yapıyım dedim (ki benim makine etkilenmemişti), patchini falan indirdim, ayrıca win update falan yaptım, restartı da bi 10 dakka önce attım. ama artık makine acılırken ses driverlarını yüklemiomudur nedir artık, ses gelmiyor. napmak lazım, bi fikri olan? p.s bir de artık pencreleri toolbara deil de winwordde falan oldugu gibi minimize edip aşagıya atıyor.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 14 August 2003 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 no audio device yazıyor yaf..ses optionlarında..ses kartını mı görmemeye basladı mı durduk yere?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Cedaycım sen etkilenmişsin o olaydan en guzeli saglam bir format olucaktır ben oyle yaptım şimdi mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 O winword deki gibi minimize yapıosa bi şekilde yanlış birşey yükledin ceday. Ses kartı olayını worm yapmaz. Bilgisayarı kapat, Kartı çıkart bilgisayarı aç. Sonra kapat kartı tak tekrar aç bilgisayarı. Bak bakalım noluo.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 abi olay su RPC icin yükledigim patchden kaynaklandı sanırım. silmeye calısırken ses kartıyla alakalı mesaj cıkartıyor, silerseniz uygun calısmaz die (ulamn zaten calısmyo!!).. neyse zaten silmio da kendini, silemeye calısıyo sonra restart atıyor. resi de 10 dakkada atıyor artık, kullanıcı isminin cıkması gereken yerde 10 dakka bekliyor. login olunca processlerde usename gözkümüyor. dosya c/p etmiyor. makine resmen göçtü, C yi yedekliyip format atıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Dosya taşıyabiliomusun desktop da ? Services'ı açabiliomusun Administrative Tools'dan ? Büük ihtimalle backdoor yada trojan var aktif halde.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Durduk yere bozmuşsun pcni be Cedayım.Ses kartının sitesinde FAQ lere baktın mı?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Walla okudugun uzere ceday bu patch benimde makinayi hirpaladi, keske hic yuklemez olaydim. Bu arada gormussundur belki ben minimize sorunumu cozdum. Umarim seninde sorununu cozer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ben kökten çözdüm olayı :) formatlıyıp, bütün patchleri yükledim, şuan sorunsuz calısıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar