Cuma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben cıft msn acmak istiyorum elınde programi olan varsa lınk vere bilirmi?[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yeri burası değil arama yap.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 cıft msn nedir ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hayvan lopeth [Bu mesaj Lopeth tarafından 07 Aralık 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Amsn indireceksin, microsoft msn ile aynı anda çalışıo bu.Ama çok sade bi program sevmedim.Msn rulz.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Mavi, 07 Aralık 2005 14:37 tarihinde demiş ki: yeri burası değil arama yap. arama yaptimki bulamadigim için yenı konu acma ihtiyaci duydum[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 aramadan kastım sadece paticik içinde değil google de. eğer google de arama yapıpta bulamadım diyorsan hala pes.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :P ya aradim , msn le iligli her bişi cıktı ama aradigim sey cıkmadi:D yada ben goremedim. nese bida bakiim[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Al işte cvp he da ne arıosun o zmn =] said: Sabrina, 07 Aralık 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Amsn indireceksin, microsoft msn ile aynı anda çalışıo bu.Ama çok sade bi program sevmedim.Msn rulz. [signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 link veririsen daha yardimci olmus olursun:D[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yaa zatn windowsun içinde olan windows messenger programını kullanabilirsin. ama çok basit görünümlü bi program avatar bile yok:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Cuma, 07 Aralık 2005 14:44 tarihinde demiş ki: :P ya aradim , msn le iligli her bişi cıktı ama aradigim sey cıkmadi:D yada ben goremedim. nese bida bakiim Multi MSN bulmam 1.5 dk sürdü. aramanın gücü.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hehe saol . utandim:)[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 mavi , indirdim acmaya caliştim ama beceremedim :D ee acaba biraz dha yardimci olurmusun[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Apeiron, 07 Aralık 2005 14:51 tarihinde demiş ki: yaa zatn windowsun içinde olan windows messenger programını kullanabilirsin. ama çok basit görünümlü bi program avatar bile yok:D [signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Apeiron, 07 Aralık 2005 14:59 tarihinde demiş ki: said: Apeiron, 07 Aralık 2005 14:51 tarihinde demiş ki: yaa zatn windowsun içinde olan windows messenger programını kullanabilirsin. ama çok basit görünümlü bi program avatar bile yok:D kor deilim gordum ama yok bende yok .[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 MSN Messenger versiyonun kaç ?[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 7.5[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Apeiron, 07 Aralık 2005 14:59 tarihinde demiş ki: said: Apeiron, 07 Aralık 2005 14:51 tarihinde demiş ki: yaa zatn windowsun içinde olan windows messenger programını kullanabilirsin. ama çok basit görünümlü bi program avatar bile yok:D windows'un içindeki messenger ile msn 7.5 arasındaki farkları söylemeye gerek yok sanırım.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 aradaki farkdan bahsetmedim sadece 2 ayrı acc. da aynı anda açabilirsin dedim.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 nese mavı takma sen onu ee ne yapcam simdiİ:d[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yardm etmekte suç oldu. ok3 k3nk t@qıl sen[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Eh Ben yama ile 2 adet 7.5 açabileceğimi bile bile gidip win msn ile kasmam. programı açtığında farklardan bahsetmene gerek kalmayacak zaten. gözünle göreceksin.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 mavı cok saol aca bildim :D hepiniz saolun[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Multı MSN çek bunu burdan. msn ini kapat. Multiple Login Allow Diğerlerinin hepsini invisible de.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Öne çıkan mesajlar