VarsanGeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ben Degistiremedim Sifremi sitedemi Sorun var? yoksa haLA sifre degismiyormu?? Beni AydinLAtirsaniz sevinirim Ve degismiyorsa Ne zaman isLeme Gececek ???[signature][hline]Sevginin Başladığı Yerde Arkasında Nefret Var , Anlat Bana Nerde Çağre Arayım Bu Zamanda , Kaldırımlarda İçip Dünyadan Gidiyoruz Bir an Olsun Acımızı Dindiriyoruz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 http://forum.paticik.com/search.php?topic=şifre&area=93[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VarsanGeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bu verdigin Yerden Sifre degisiyormu??[signature][hline]Sevginin Başladığı Yerde Arkasında Nefret Var , Anlat Bana Nerde Çağre Arayım Bu Zamanda , Kaldırımlarda İçip Dünyadan Gidiyoruz Bir an Olsun Acımızı Dindiriyoruz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 azuhahah yok ordan deişmior istersen sen id pass ını ver o deişir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu verdiği bi topic sitede anlatıyorlar hoş yanlış vermiş açılmıyor :=)[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VarsanGeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Yok dogRu vermisde Ben yanLis anLamısım :) lol Simdi degismiyormu Sifre haLa ??[signature][hline]Sevginin Başladığı Yerde Arkasında Nefret Var , Anlat Bana Nerde Çağre Arayım Bu Zamanda , Kaldırımlarda İçip Dünyadan Gidiyoruz Bir an Olsun Acımızı Dindiriyoruz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar