dartangan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ya bana şöyle gerçekten sert bi kaç şarkı lazım bildiginiz birileri warsa isimlerini söylermisiniz
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Freedom Call - Freedom Call ben bu şarkıyı hep kendi movieme koymak istemişimdir ama kısmet sanaymış =) bi de Blind Guardian - Bright Eyes olabilir Disturbed - Stricken soracıma Iced Earth - Slednecks vee Tool - Parabola ve Tool - Sober biraz daha sert istersen Slipknot - People=Shit vee Slipknot - Bitch Slap vee biraz daha doom veya death se Cannibal Corpse - Hammer Smashed Face bunlarda olmadı dersen son olarak Opeth - Demon of the fall sana moviende başarılar[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam
Leath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Movie yapabilecek kadar zsamanim olsaydi bu parcalari kullanacaktim,bi dene istersen -->> Ranger ve BM de ->(Solo) 1)Hammerfall - A Legend Reborn 2)Hammerfall - The Way of Warrior Duo >> Hammerfall - Back to Back Slipknot - Wait and Bleed[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
dartangan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Yardımcı olduğunuz için teşekkürler bunları indirip dinleyip kullanacağım[signature][hline]Dartangan [50 Reaver] Tolga [50 Necromancer]
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 disturbd - down with the sickness[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Her vidyoda olan 2 şarkıdan biri o zaten. Bide ra-do you call my name. LOL[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned!
letscry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sert şarkı bişeyler istiyosan muslum gurses falan olabilir:P[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Daha dün annemizin-Anonim! Bence bu yeterince sert olur sizin gibi hanımkızlar için[signature][hline]Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkümdur-K.Atatürk
Öne çıkan mesajlar