Nun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 BG'lerde kazanmanın tek yolu takım oyunu oynamaktır... He, random olarak girilen bir BG'de oyuncular birbirinden bağımsız hareket ediyorsa kazanma şansınızın olduğunu mu düşünüyorsunuz... Ki, random olarak girdiğim bir parti ile kazandığım bir BG hatırlamıyorum... Şimdi, burada suçlanması gereken muhatap blizzard'mı olmalı... Yoksa o random parti elemanlarının takım oyununu becerememesi mi yada takım oyunundan ziyade fevri davranıp bulunduğu BG'nin (av, ab, wsg) amacından çıkıp en çok kill alma çabasında olup kendi bayrağını umursamayan oyuncularda mı..! Birlikten kuvvet doğar mantığıyla hareket etmediğimiz sürece, random olarak girilen bir partide oyuncuları belli bir doğrultuda oynamaya çabalayamadığımız sürece (ki oyunculara bu zihniyeti aşılamak her bireyin üzerine düşen görevdir...) bg'nin amacından şaşar ve oyunu kazanamayız... Blizzard'ın bu yeni yaması "bana göre" oldukça yerinde... Takım oyunundan ziyade fevri davranıp haybiye honor puanı kazanmak olmamalı... 3 dk içerisinde bayrağını yada madenlerini kaybeden bir takım, takım değildir ve BG takım gibi oynayıp oyunu kazanan oyunculara hakkıyla honor verir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Nun, 07 Aralık 2005 10:02 tarihinde demiş ki: BG'lerde kazanmanın tek yolu takım oyunu oynamaktır... He, random olarak girilen bir BG'de oyuncular birbirinden bağımsız hareket ediyorsa kazanma şansınızın olduğunu mu düşünüyorsunuz... Ki, random olarak girdiğim bir parti ile kazandığım bir BG hatırlamıyorum... Şimdi, burada suçlanması gereken muhatap blizzard'mı olmalı... Yoksa o random parti elemanlarının takım oyununu becerememesi mi yada takım oyunundan ziyade fevri davranıp bulunduğu BG'nin (av, ab, wsg) amacından çıkıp en çok kill alma çabasında olup kendi bayrağını umursamayan oyuncularda mı..! Birlikten kuvvet doğar mantığıyla hareket etmediğimiz sürece, random olarak girilen bir partide oyuncuları belli bir doğrultuda oynamaya çabalayamadığımız sürece (ki oyunculara bu zihniyeti aşılamak her bireyin üzerine düşen görevdir...) bg'nin amacından şaşar ve oyunu kazanamayız... Blizzard'ın bu yeni yaması "bana göre" oldukça yerinde... Takım oyunundan ziyade fevri davranıp haybiye honor puanı kazanmak olmamalı... 3 dk içerisinde bayrağını yada madenlerini kaybeden bir takım, takım değildir ve BG takım gibi oynayıp oyunu kazanan oyunculara hakkıyla honor verir... ilginçtir benim için de tam tersi geçerli... hayatımda hiç ab ye takımla girmedim ama yüzlerce ab onlarca av kazandım yapılan değişiklik takımları etkilemiyor bireysel pvp yapan oyuncuların işini zorlaştırıyor özellikle akşam saatlerinde ab lerin çoğunda guild/grup lar oluyo ve sürekli 5-0 lar gerçekleşiyo ve 1 mark için giriyodum hele ki 1.9 da /afk dan sonra 15dk giremeyeceğimiz doğruysa 2 yol da kapanıyo benim gibiler için ne ab den çıkabiliyorsun,çıkarsan 15dk giremiycen ne de içerde beklemenin bi anlamı var 1 mark alamıycan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: ineque, 07 Aralık 2005 10:11 tarihinde demiş ki: said: Nun, 07 Aralık 2005 10:02 tarihinde demiş ki: BG'lerde kazanmanın tek yolu takım oyunu oynamaktır... He, random olarak girilen bir BG'de oyuncular birbirinden bağımsız hareket ediyorsa kazanma şansınızın olduğunu mu düşünüyorsunuz... Ki, random olarak girdiğim bir parti ile kazandığım bir BG hatırlamıyorum... Şimdi, burada suçlanması gereken muhatap blizzard'mı olmalı... Yoksa o random parti elemanlarının takım oyununu becerememesi mi yada takım oyunundan ziyade fevri davranıp bulunduğu BG'nin (av, ab, wsg) amacından çıkıp en çok kill alma çabasında olup kendi bayrağını umursamayan oyuncularda mı..! Birlikten kuvvet doğar mantığıyla hareket etmediğimiz sürece, random olarak girilen bir partide oyuncuları belli bir doğrultuda oynamaya çabalayamadığımız sürece (ki oyunculara bu zihniyeti aşılamak her bireyin üzerine düşen görevdir...) bg'nin amacından şaşar ve oyunu kazanamayız... Blizzard'ın bu yeni yaması "bana göre" oldukça yerinde... Takım oyunundan ziyade fevri davranıp haybiye honor puanı kazanmak olmamalı... 3 dk içerisinde bayrağını yada madenlerini kaybeden bir takım, takım değildir ve BG takım gibi oynayıp oyunu kazanan oyunculara hakkıyla honor verir... ilginçtir benim için de tam tersi geçerli... hayatımda hiç ab ye takımla girmedim ama yüzlerce ab onlarca av kazandım yapılan değişiklik takımları etkilemiyor bireysel pvp yapan oyuncuların işini zorlaştırıyor özellikle akşam saatlerinde ab lerin çoğunda guild/grup lar oluyo ve sürekli 5-0 lar gerçekleşiyo ve 1 mark için giriyodum hele ki 1.9 da /afk dan sonra 15dk giremeyeceğimiz doğruysa 2 yol da kapanıyo benim gibiler için ne ab den çıkabiliyorsun,çıkarsan 15dk giremiycen ne de içerde beklemenin bi anlamı var 1 mark alamıycan.... Random grup derken, bireysel davranan ve mesajımda örneklerini verdiğim oyunculardan bahsetmiştim ve bu tür bir parti ile oyun kazanamadığımı dile getirmek istemiştim... Yoksa random olupta takım oyununa yatkın oyuncular ile kazandığımda oldu kaybettiğimde... "Bireysel PVP" yapan oyunculara yada yapmak isteyenlere gelince, bana (hadi Alterac bir derece, zira uzun sürüyor...) AB'de yada WSG'de bireysel pvp yapılabilecek bir ortam olduğunu söyleyebilirmisin... Sen o iki BG ortamında adam arayıp öldürücem ve kill'imi alıcam mantığıyla hareket edene kadar, karşı taraf korumakla zorunlu olduğun bayrağı alıp kaçıyor bile... Bana AB'de veya Wsg'de bireysel Pvp'den söz edemezsin... Sadece AV uzun sürdüğü için oyunculara o da bir derece pvp yapma yeteneği tanıyor... Tabi o kalabalık ortamda ne kadar hakkınla kill alabileceksin, oda tartışılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 pvp serverlarından BG AB ne varsa kaldırılsın. boylece premaid gruplumu girilecek tartışmasıda son bulur ehe. geçen gün yanyana orc hunter ve gnome mage ikilisi olarak deamon kestik, normal serverdan farkı kaldı resmen. hunter peti BT olmasa idi dalacaktım ama sonra acıdım(!), severdim hunter iken BTmi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Yaw o deilde , ne kadar yavaş yüklüyor.. 35mb nedir off , gerçi patch notes'a 1.9 a hazırlık eklentileri de bu patchde denmiş. 1.9'un 893724mb olmasındansa bi kısmını bu patch'e yığmışlar[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Viktor, 07 Aralık 2005 03:35 tarihinde demiş ki: casual playerlara blızz epık evrsın hedıye etsın vs vs vs bunumu ıstıyorsunuz yanı casual player nedır en basta oyunda bır level cap var bırde ıtem cap var bır yerden sonra her sey tıkanıyor zamanı cok olan daha cok oynuyor ve daha cabuk kasıyor senın realde calısıyor olman da wow oynayıp calısmıyanalrı baglamıyor yanı sen hardcore adamalrdan daha cok apra akzanıyrosun real de belkı pekı onanr cıkıp ortaya bızım gundelık yasama ayırıcak vaktımız yok esıtlık olsun dıyorlarmı hayatın kuralı bu alısın artık bır sey ustunde cok calısan daıme o seyde senden ıyı olucaktır yapacagın hıcbırsey bunu engellıyemez kapıtalızmın yanı hayatın kuralıdır bu cok calısan ccok emek harcıyan cok kazanır az calsıan az emek harcıyanda az kazanır ve bu ıkı gurup bırbırıne denk olmaz eger cok calısan ıle az calısan ı aynı kefeye koyup esıtlemeye calısırsan buna bız komunızm derız ve kımse komunıstlerı sevmez onerme yapılan sey ıse dırek komunızm hayır wow da stalın amcayla akrsılasmak orgrımamr ın tepesınde kızıl yıldız gormek ıstemıyoruz go to hell commies :hrr: ehe helal yanı bi konu bu kadar sapttırılmaz cidden.. sayfarlardır birsey anlatmaya calısıyoruz ama siz konun bir ucunden tutup haklı oldugunuz tarafa cekip tamamen haklı oldugunuzu gostermeye calısıyorsunuz. herneyse bu topicte daha fazla kendımı yırtmıcam. anlamak isteyen ne dedıgımı anlamaya calıstı zaten[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: innkeeper, 07 Aralık 2005 10:51 tarihinde demiş ki: pvp serverlarından BG AB ne varsa kaldırılsın Barrens'a yapılan raid'den aldığım zevki hiçbir BG vermiyor ne yazık ki... Bende BG'lerin kaldırılması taraftarıyım ama gelecek aylarda yenilerinin açılması planlanırken zannetmiyorum ki bu olay gerçekleşsin... Ama yine olay biz oyuncularda bitiyor... "barrens is under attack" yazısını gören oyuncular sanmıyorum ki, bize saldırmak yerine BG'ye gitsinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Krmz, 07 Aralık 2005 10:53 tarihinde demiş ki: Yaw o deilde , ne kadar yavaş yüklüyor.. 35mb nedir off , gerçi patch notes'a 1.9 a hazırlık eklentileri de bu patchde denmiş. 1.9'un 893724mb olmasındansa bi kısmını bu patch'e yığmışlar hiç blizzard downloaderla uğraşmanıza gerek yok, curse-gaming'e direk girip linkten çekiyosunuz, hemen bitiyor :)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Sineclipse-BL (En sonunda...) [Bu mesaj Leopar tarafından 07 Aralık 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Nun, 07 Aralık 2005 10:56 tarihinde demiş ki: Barrens'a yapılan raid'den aldığım zevki hiçbir BG vermiyor ne yazık ki... Bende BG'lerin kaldırılması taraftarıyım ama gelecek aylarda yenilerinin açılması planlanırken zannetmiyorum ki bu olay gerçekleşsin... Ama yine olay biz oyuncularda bitiyor... "barrens is under attack" yazısını gören oyuncular sanmıyorum ki, bize saldırmak yerine BG'ye gitsinler :) Evet muhtemelen cok buyuk zevk aliyorsunuzdur Barrens'ta pvp acmis saskin low level'lari oldurmekten.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. [Bu mesaj dream_endless tarafından 07 Aralık 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: -Wissy, 06 Aralık 2005 17:22 tarihinde demiş ki: Insanlarin anlamadigi su... Eger gunde 2 saat oynayanla 10 saat oynayan ayni noktaya gelecekse bir insan neden 10 saat oynasin? Ve bu noktada oyun gunde 2 saatlik bir oyun olur. Insanlarin MMO'lardan beklentileri de gunde 2 saatlerini doldurmasi olmayabilir. ya şöle bişey var 10 saat oynıyan 10x kazanır 2 saat oynıyan 2x kazanır diye bişey yok 10 saat oynıyan 5x 2 saat oynıyan 3x kazanır durum bu kadar dengelense yerdir. 10 saat oynıyan zevk aldsığı için oynamaktan oyar başka bi sebebi olabilirmi oyun oynamanın[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Leopar, 07 Aralık 2005 11:05 tarihinde demiş ki: said: Krmz, 07 Aralık 2005 10:53 tarihinde demiş ki: Yaw o deilde , ne kadar yavaş yüklüyor.. 35mb nedir off , gerçi patch notes'a 1.9 a hazırlık eklentileri de bu patchde denmiş. 1.9'un 893724mb olmasındansa bi kısmını bu patch'e yığmışlar hiç blizzard downloaderla uğraşmanıza gerek yok, curse-gaming'e direk girip linkten çekiyosunuz, hemen bitiyor :) saol :)[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Sam, 07 Aralık 2005 01:56 tarihinde demiş ki: valla yarın kısmetse GM oluyorum, müsaade edin de günde 2 saat oynayan adamı döveyim. hayatta da böyle, çok çabalayan daha çok mesafe katediyor. günde iki saat oynayan adam benimle aynı seviyeye ulaşacaksa ne anladım ben şimdi? Budur. Sam'in bana avantajı olmayacaksa oyunda karşı karşıya geldiğimizde, günahı ne bu adamın? Benim kendime ayırdığım zamanın faydası var mı Sam'e ki onun oyuna ayırdığı zamanın bana faydası olsun, o rank atladıkça bana da "kıyak" geçsin blizz? Çok saçma bence düzenli oynamayan adamın da birşeyler kazanmasını istemek, hele de bu konuda eşitlikten dem vurmak. Eşitlik ortada işte; buyruun oynayın. Hani Koreli olsanız neyse de, madem Türksünüz, bu olayı eşitsizliğe bağlama şansınız yok, oturun oynayın, hayatınızdan birşeyler feda edin oyunda bu kadar kazanmak istiyorsanız, dengeyi kuran istediği tarafa ağırlık veren sizsiniz. (Kore idi değil mi günde 3 saatten uzun oyunu yasaklayan?) said: dream_endless, 07 Aralık 2005 11:05 tarihinde demiş ki: Evet muhtemelen cok buyuk zevk aliyorsunuzdur Barrens'ta pvp acmis saskin low level'lari oldurmekten. Bu da ayrı bir komedi. Açmasın o zaman o şaşkın pvp tagini? Yok mu böyle bir imkan, PvP serverında mı oynuyor? Niye peki? Bu nedir ki şimdi, eğer PvP serverında oynuyorsan, kalkıp karşı tarafın bulunduğu bir bölgeye girersen saldırıya açık olacaksın, var mı başka yolu? Eğer kaldıramıyorsan kesilmeyi gitme, olmadı birileri elinden tutsun öyle git. Soruya cevap olarak söylüyorum; hayır pek çok insan için eğlenceli olmuyor. Ben daha lvl 32 adamım, ilk karakterim, BGlara giremiyorum lvl yüzünden çünkü BLda oynuyorum ama yediğim dayağın haddi hesabı yok. Sürekli Horde bolluğu olan yerlerde dolanıyorum çünkü, bazen ben kesiyorum bazen onlar. Çoğu zaman lvl 60 adam bana dokunmadan geçip gidiyor, tıpkı benim lvl 28-29 dan aşağı adama bana saldırmadıkça dokunmadığım gibi; zevki yok çünkü. Ha arada direk tek vuruşla alan adam çıkmıyor mu, çıkıyor, corpse camp yapan olmuyor mu, oluyor evet ama buna katlanamayacaksam bir zahmet şehrimden dışarı çıkmayacağım, ona da katlanamıyorsam gidip PvP serverında değil regular bir serverda char açacağım. Yapmayacağım şey hem PvP tagi açıp hem de beni kesiyorlar diye ağlamak ama. Üstelik bir de yüksek lvllar açısından mantığını çözmeye çalış PvP serverlarında lowbie kesmenin; adamlar gelip 4-5 tane lvl 60 charla beni kesiyorsa derdi ben değilim ki; benim local defensee horde geldieeea diye çığrınmamı müteakip oraya gelecek kendi lvl aralığındaki oyuncuları bekliyor adam çoğunlukla. Yoksa insanın kendisini fazla nimetten saymaması lazım, seni kesse ne olur kesmese ne olur, tek vuruşta almanın bir eğlencesi mi var, loot bile yokken oyunda. Ben saptım mı konudan ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 şu bg konusunda, ben yılda bir girebildiğim bgde honor farm yapmak için gelmiş alakasız insanların sağda solda yatarak benim oyunumu zehir etmesini istemiyorum. belki sizin için honor çok önemli ama !kusura bakmayın! bu oyunu zevk almak için oynayanlar var. bizim oyunumuz madara oluyordu.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: dream_endless, 07 Aralık 2005 11:05 tarihinde demiş ki: said: Nun, 07 Aralık 2005 10:56 tarihinde demiş ki: Barrens'a yapılan raid'den aldığım zevki hiçbir BG vermiyor ne yazık ki... Bende BG'lerin kaldırılması taraftarıyım ama gelecek aylarda yenilerinin açılması planlanırken zannetmiyorum ki bu olay gerçekleşsin... Ama yine olay biz oyuncularda bitiyor... "barrens is under attack" yazısını gören oyuncular sanmıyorum ki, bize saldırmak yerine BG'ye gitsinler :) Evet muhtemelen cok buyuk zevk aliyorsunuzdur Barrens'ta pvp acmis saskin low level'lari oldurmekten. Ortalama 25-30 tane 60 low lv :D Barens Ogrimara gelmeden sağda arada uğrayıp haritanı açmayı öneririm :D Birde Cuma akşamları uğrada bak bakalım oyunda 120 lv varmıda 60 lv'lara low diyorsun bir bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 random BF olsun zaten bende paso random yapıyorum bakıyorum ınv yok olusan gurup yok taktık yok karsımızdakıler gurup olmasada ezıyordu sonra dedım ulan ben adam edıcem bu herıflerı butun gurupları BG de ben kurmaya basladım ve şok edıcı manzaralar gordum adama dıom cık gurubundan raıd e alıcam adamın cevap -Im talking with my friend in an other BG cant quit boyle adamalrla bı zahmet yenıl yanı sırf 10 kısıyı toplayıp bolmessen bır arada kalırsan bıle mınumum 20dk suruyor en kısa BG olan WSG dun 2-0 yenılırken adam gıbı sozumu dınledıelr yenılsekte 2-0 dan adamalr 40 dakıka ugrasmak zorunda kaldı o son skoru yapmak ıcın ama cımasız olmak lazım cokta sert onlem alcıaksın tek tabancalar mesala guruba gırmıyorlar gurubu toparlıyorum herıf tek basına ınıyor kımseyı kesemıyor 5-10 genkten sora I quti group inv plzzzzz die baslıyor spamlamaya basarılı bır gurup oludysak dırek bı sonrakı BG ıcın joın as group yapıyoruz ama sen ben tek tabancayım sacmalarım dıyorsan bı zahemt yenıl 10 dakıkada BG elr konusunda tek sıkayetım capler cok dengesız 40-49 demış mısal karsıya bı bakıosun herıfler full 49 sen ve gurubun 45 cıvarı o zaman bıtıo ıste cogu dusuk elvel cıkıo yendıen queue luyor azımle ve sonuc aynı gene essek gıbı yenılıyorsun BG lerde 10 dakıka dayanamıyorsanız oynama seklınızı sorgulamanız lazım ben tek basıma random gırer kısmeye muhattap olmadan honor farm/rep farm yaparımla olmuyor bu ısler artık random BG lere aksıne hayat gelcıek salaklık yaparak bısey akzanamıycagını anlıyan eblek tıpler inv pleaase dıye yalvarıp takım oyununa yanasıcakalr yoksa havayı alıcakalr[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang [Bu mesaj Viktor tarafından 07 Aralık 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: dream_endless, 07 Aralık 2005 11:05 tarihinde demiş ki: said: Nun, 07 Aralık 2005 10:56 tarihinde demiş ki: Barrens'a yapılan raid'den aldığım zevki hiçbir BG vermiyor ne yazık ki... Bende BG'lerin kaldırılması taraftarıyım ama gelecek aylarda yenilerinin açılması planlanırken zannetmiyorum ki bu olay gerçekleşsin... Ama yine olay biz oyuncularda bitiyor... "barrens is under attack" yazısını gören oyuncular sanmıyorum ki, bize saldırmak yerine BG'ye gitsinler :) Evet muhtemelen cok buyuk zevk aliyorsunuzdur Barrens'ta pvp acmis saskin low level'lari oldurmekten. Arkadaşım, ben barrens'e raid yapıldığı zamanlar yolda raid yapılacak yere giderken pvp'si açık low playerlara dokunmuyorum... dokunulmasına da elimden geldiğince izin vermiyorum... Ama savaşın en hararetli yerinde yüksek levelli düşmanların arasına katılmış low level oyuncular, honor alıcam düşüncesiyle bize saldırdığı için direk ölümü hakediyor ve bunu göze almış demektir... Bunda yanlış birşey göremiyorum... Lütfen, neden Pvp server'ında oynamaktaki amacımızı bir gözden geçirelim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Nefr, 07 Aralık 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Üstelik bir de yüksek lvllar açısından mantığını çözmeye çalış PvP serverlarında lowbie kesmenin; adamlar gelip 4-5 tane lvl 60 charla beni kesiyorsa derdi ben değilim ki; benim local defensee horde geldieeea diye çığrınmamı müteakip oraya gelecek kendi lvl aralığındaki oyuncuları bekliyor adam çoğunlukla. Yoksa insanın kendisini fazla nimetten saymaması lazım, seni kesse ne olur kesmese ne olur, tek vuruşta almanın bir eğlencesi mi var, loot bile yokken oyunda. Hay ağzına sağlık :). Aslında tam olarak öyle değilde amacı sonuçta bu.Bizim yaptığımız direk kapıdaki guardlara saldırmak ve alttan under attack yazısının geçmesini beklemek ondan sonra zaten 10-15 dakika içinde rakiplerimiz Ogrimardan akmaya başlıyor :). Sonra çıkan savaş sırasında lv 5 adam pvp'sini açıyorsa ben ne yapayım mage aoe yaparken adammı seçecek minimum 30-30 olan savaş meydanında aman bu 5 lv bliz buna vurmadan teğet geçsin sadece şu 60 lv'a çarpsın diye :D Yada ben ww yaparken baltamı nasıl tutacamki sadece 60 lv'lara vursun.Bu böyle gider yani.Bir şeyler yazmadan önce o ortamı solumak orada bulunmak lazım boş konuşmamak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 merhaba ben us cdleri ile euda oynuyorum -dum. bu sabah login olmaya çalıştığımda gördüm ki yeni patch çıkmış. unable to validate game version hatasını aldım. http://forum.paticik.com/view.php?id=157808 daha önce şu şekilde bağlanmayı başarmıştım. yeni patchi client otomatik mi yapıyor bilmiyorum. benimki yapmıyor. belki manuel kurarsam yeniden girebilirim. 1.8.4 download edebileceğim bir adres bilen var mı? ve patch sadece eu için mi usde dahil mi? ben us versiona us 1.8.3 patch kurarak girmiştim. ihtiyacım olan us 1.8.4 linki.. ya da başka bir alternatif bilen varsa fikirlere açığım.[signature][hline]my karma run over your dogma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Birde savaşın sokakta olanı benim için her zaman daha makbuldür.Saf çarpışma onu koru burayı al değil.Bu benim için daha eğlenceli.Bir Aly için Ogrimara raid yapmanın veya bir Horde için Sw'ye saldırmanın yerini bence hiç bir Bg tutatamaz.Tabiki bu bana göre sonunçta herkes başka şeylerden eğlenir para veriyorsun ve bunun karşılığını en fazla nasıl eğleniyorsan öyle almak hakkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taaren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Viktor, 07 Aralık 2005 11:39 tarihinde demiş ki: random BF olsun zaten bende paso random yapıyorum bakıyorum ınv yok olusan gurup yok taktık yok karsımızdakıler gurup olmasada ezıyordu sonra dedım ulan ben adam edıcem bu herıflerı butun gurupları BG de ben kurmaya basladım ve şok edıcı manzaralar gordum adama dıom cık gurubundan raıd e alıcam adamın cevap -Im talking with my friend in an other BG cant quit boyle adamalrla bı zahmet yenıl yanı sırf 10 kısıyı toplayıp bolmessen bır arada kalırsan bıle mınumum 20dk suruyor en kısa BG olan WSG dun 2-0 yenılırken adam gıbı sozumu dınledıelr yenılsekte 2-0 dan adamalr 40 dakıka ugrasmak zorunda kaldı o son skoru yapmak ıcın ama cımasız olmak lazım cokta sert onlem alcıaksın tek tabancalar mesala guruba gırmıyorlar gurubu toparlıyorum herıf tek basına ınıyor kımseyı kesemıyor 5-10 genkten sora I quti group inv plzzzzz die baslıyor spamlamaya basarılı bır gurup oludysak dırek bı sonrakı BG ıcın joın as group yapıyoruz ama sen ben tek tabancayım sacmalarım dıyorsan bı zahemt yenıl 10 dakıkada BG elr konusunda tek sıkayetım capler cok dengesız 40-49 demış mısal karsıya bı bakıosun herıfler full 49 sen ve gurubun 45 cıvarı o zaman bıtıo ıste cogu dusuk elvel cıkıo yendıen queue luyor azımle ve sonuc aynı gene essek gıbı yenılıyorsun BG lerde 10 dakıka dayanamıyorsanız oynama seklınızı sorgulamanız lazım ben tek basıma random gırer kısmeye muhattap olmadan honor farm/rep farm yaparımla olmuyor bu ısler artık random BG lere aksıne hayat gelcıek salaklık yaparak bısey akzanamıycagını anlıyan eblek tıpler inv pleaase dıye yalvarıp takım oyununa yanasıcakalr yoksa havayı alıcakalr +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 keske cumlelerimiz biseyleri degistirebilse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Hmm konu bg ye kaydı ama yeni patchte gelen bazı visual efektler mevcut. Ör. Paladin Epic Horse un artık undeadlerde görüp imrendiğimiz, tarzda sarı bir auraları var. Gerçekten hoş olmuş, ama aynı süper-zeki(!) dizayn ekibi nightelf normal mountlarının arkasına bedroll benzeri bişi eklemiş, horse gibi bir görsel yapıya sahip olmadığından tigerlarda haliyle çok alakasız ve aptal bir modifikasyon olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 var mı bl downloader dan başka indirebiliceğim bi dl linki . downloaderla en fazla 9 a çıktı ama nerdeyse hep 1 le indiriyodu.bitmez bu çile o şekilde.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar