kadavra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Merhaba.Ben swg oynuyordum.Bir aylık ödeme yaparak başladım.Ama sürekli kredi kartımdan oynuyormuşum gibi para çekiyorlar.Kaydımı nasıl silebilirim.Çok acil yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ilk once swg offical forumlarini ac oradan my account e tikla(Hemen en ustte bir yerde olmasi lazim)sonra subscription diye bir yer olmasi lazim iste tam hatirlamiyorum ama billing info felan olur onlardan birine girip cancel edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kadavra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben şifremi unuttum bunun bir yolu var mı kredi kartımı iptal ettirsem sorun olur mu? Ektir Çok saol arkadaşım.Şifremi buldum.İptal ettim.Kuş kadar hafif olmasamda baya bir hafifim. [Bu mesaj kadavra tarafından 07 Aralık 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar