Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[TOEFL] Çok önemli!

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar,
Kızacağınızı biliyorum diğer topicten neden devam etmiyorsun diyeceksiniz ama bu gerçekten önemli bir konu. TOEFL a internetten kayıt olmaya çalışıyorum computer based sınav için. Önce kullanıcı adı ve şifre aldım, üyelik bilgilerini düzgün girdim.Ama order denediğim zaman bir türlü order etmiyor.Search field olmadığı halde search sonucunda aradığın site bulunamadı diyor. Ben site aramıyorum halbuki kayıt olmaya çalışıyorum. İstanbul'da girenler nası girdiler. Nasıl kayıt olacağız? İnternetten beceremedim, sistemleri çalışmıyor sanıyorum. 1 saattir uğraşıyorum delirmek üzereyim. Lütfen buraya yazın nasıl computer based e kayıt olacağımı da kayıt olayım ya, yer kalmayacak sonra.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

hollanda ftw!
ismini soolemeleri zor oluyo, bi defa Gulcu'nun okunusu hakkinda tartismistik bile hatunlardan birisiyle ama yine de halledilebiliniyo ve rahat oldukca. ariyosun, toefl icin diyosun, bu bu tarih diyosun tamam diyo... ilk seferse adresi harf harf soolemen lazim, en kastirici yani o. onun icin gereken bilgileri bi kenara yazarsan, en azindan anlatmasi kolay olur.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

peki ben netten kayıt olacağım mesela.
Öyle oluyor olması lazım da, computer based e martta da randevu veriyorlar onu anlamadım.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

yani internetten satın almaya çalıştığım zaman computer based e randevu veriyorlar marta da.
Ama martta yeni sistem başlıyor diyorlar.
Bu nasıl birşeydir?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

evet sonunda netten satın alabildim.
Sınava pasaportla ya da ehliyetle giriyormuşuz sanırım.
Başka neler bulundurmak lazım?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...