Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bakın arkadaşlar..en başında aptallık yapmışım Blackwinds yogunum yardımcı olurmusun dedi,benden sorun yaşayanların id/server bilgilerini toplamamı ve ona mail yollamamı söyledi bunu yaptım.bana siteden///oyundan//pm atmayı bırakın kesinlikle cvp vermicem artık bu konu hakkındada artık siteye de birşey yazmicam adam pm atıyor "aga sen gm olmuşsun bizim şifreyide bulsan" ya bi insan bu kadar mı aptal olur?blackwinds e mail atmadın diyenlerede koyacagım ss kapak olsun teşekkürler.. [spo1=ss][/spo][signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:141k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sen sana dusenı yapmısın bırader. ama blackwins salı gunu demıs bugun carsamba. ya keske yapsada gelecek salıya yapsa bıktık artık.[signature][hline]Ok gibi dogru olsam yayla atarlar benı , yay gıbı egri olsam elde tutarlar beni , dogruda ac gormedım egride tok , egri yay elde kalır menzil alır dogru ok. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 evet sen ustune duseni yapmıssın ustune duseni yapmayan blackwinds denen kişi ilk gunler esti biraz simdi ise yaz yeli gibi online olarak gormek nerede ise imkansız.zzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Poli benim sifreyi yollasana bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 aga bana poli gm oldu dediler sen charda editliyormuşsun sana coins versem benim charımı editlermisin ama önce "abiss" leirmi satmam lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Poli benim shardi +10 yapicam diye aldin , bekliyorum hala .. Bi gelisme var mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 pico tmm snn id şifreyi vereyim ben bi topic açıpta XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:141k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Polithe1st, 07 Aralık 2005 10:54 tarihinde demiş ki: pico tmm snn id şifreyi vereyim ben bi topic açıpta XD hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 poli bi iron neck versene wp hoş durmuyo boynumda[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya bene vereyim bilgilerimi felan beni de yolla ama sana nası ozel msj atcam :) tek sorun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar