deathshower Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Selam arkadaslar bana daire arsa m2 leri kayıt ede bileceğim ve girdiğim bilgileri arattıgımda mevki fiyat veya m2 üzerinden bula bileceğim bir emlak programı arıyorum eğer bilen veya olan warsa çok iyi olur arkadaşlar işim için lazım şimdiden çok sağolun..[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mipsis Emlak Takip Yazılımı 1.5 yeni Üretici : Mipsis Software Dili : Türkçe Eklenme Tarihi : 02 Aralık 2005 Boyutu : 6,48MB Lisans : Freeware Kısıtlamalar : İşletim Sistemi : Win Me/Win NT/Win 2000/Win 95/Win 98/Win XP/Win 2003 Üreticinin Açıklaması : Emlakçı ve emlak acentaları için basit bir takip yazılımı, ücretsiz ve Türkçe. http://www.mipsis.com/ftp/other/propertymng_tr.zip[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 cok tskler şimdi cafede ramleri upg ediyoz sabah iş yerimde bakcam ve daha bilen warsa yazsın ii olur yaksamlar[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bu arada açıyom göçüyo prg hata raporu falan gönder diyo açmıyo :([signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bende acıyor valla .NET yükle bi öle dene.[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hayda dün aksam indirmiştim cafede şimdi indirmiy obi yardim etsen[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tamam programı kurdum ince detayları warsa söleye bilirmisin mesela yukarda no yerine biz yazamıyoz kendi otomatik weriyo ama benim yazmam lazım dosyalara bizdeki gibi numara wermem lazım öle bişi yapa bilcem mi ?[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar