agunduz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 İkiside flame özellikli. 180mp ile vurduğumda sanki ikiside aynı vuruyormuş gibi geldi bana sizce hangisi daha avantaşlı. Birde bu stafların damage lerini nasıl kıyaslayabiliriz sonuçta iki farklı damage var. Acaba kac attack power kaç flame damage e eşittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agunduz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Wood staf attackPower=49 flame=64 Mythril staf attackpower=66 flame=56 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 mythril tabiki karşılaştırılması bile yanlış[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agunduz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 iyide bende mi bi griplik var ikisiylede fireblast kullanırken 900-1000 civarı vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agunduz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bu işten anlıyon yokmu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ikiside degil :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya ne saçma o staffların özellikleri farklı biri paper için ama diğeri değl bu kisini birbirinden yeteri kadar farklı kılar galiba pet iken bunları kullanıyorsan sen bu oyunu hiç oynama derim...[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agunduz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kardeşim herkes anasının karnından 60 lvl mi doğuyo sanıyon sen 144int 95mp var ve ikisindede aynı sonucu alıyorum ne yani kullanamazmıyım yasakmı zati diğerlerine statlar yetmiyorki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bone staff[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agunduz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bone ile mythril birebir aynı özelliklere sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kardeş, sanırım bir yanlışın var, aynı mp derecesi ile aynı yaratığa aynı skill( staff ın flame demage ise flame skill i) ile vuruş yaptığında +8 olan staff adaha fazla demage verir. seninkine benzer durum bende de vardı şöyle ki; +7 alchemy ve +8 wood stafflarım vardı yukarıdaki koşullarda +8 wood hep daha fazla demage veriyor. yani staff ın demage point i öncelikli durumda. ancak şu da var bu ikisinin arasında attack power olarak 33 fark var malum, eğer bu konu attack power ile de kısmen bağımlı ise arasında daha çok attack power farkı bulunan mesela +8 wood ile +7 viper yada +7 salamender kullanıp karşılaştırmak daha sağlıklı sonuç verecektır. benin böyle bir imkanım olmadı.[signature][hline]Nick:istar_han Job:ice mage Level:52 Nation:El-morad Server:Xigenon [Bu mesaj capital tarafından 07 Aralık 2005 09:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Mike, 07 Aralık 2005 00:42 tarihinde demiş ki: mythril tabiki karşılaştırılması bile yanlış karsilastirilmasi zaten yanlis biri paper magenin kullanabilecegi bir staff paper mage zaten mythrili kullanamaz...[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ordinaryus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 aynı ikilem bendede olmuştu wood u sat mytril i kullan derim ben ole yapmıştım [Bu mesaj Ordinaryus tarafından 07 Aralık 2005 09:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ikisini aynı kefeye koyamazsın birinde int gerek diğerinde full mp ama yok illa birini alıcam ben dersen full mp ver +8 wood kullan daha fazla vuracağından eminim. (stafflarda damage çok önemli)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Kaladze, 07 Aralık 2005 09:38 tarihinde demiş ki: bence statlarını ve skillerini sıfırla. 62 int ver gerisini mpye ver. eline al bi wood staff +8 , vendordan aldıgın paper set itemlerini +7/15 hp yap giy onları. full hp +6 +7 ne bulursan onu da tak. flame ilk skill lightning ikinci skill ver. paper mage ol hic olmazsa hp felan olur. yok ben pet kalıcam diorsan salamander +7 felan al eline. üstünede crstal set +6 felan al. 60 a kadar böle idare edersin. 60 da lr / glacier dön al eline elixir +7 cek completeleri rogue avla czde :D +7/12 olcak :D alınma sakın bazıları cok alıngan;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvari2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben bi zamanlar +8 wood staff kullanıyodum ama mythril staff +7 nin atack ı daha fazla olabilir ama dıkkatınzı cekerim int e 86 veriyor ama bu paper ler için gecerlidir.Paper değilsen bence +7 elementel yap (upgrede ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvari2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 pazrdon ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvari2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 joey katılıyorum sana kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar