RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaslar mailimin junk mailine pasword geldi.sakın şifreyi bi daha değiştirmeye çalışmayın.çünkü değişmiyor.Gene eski şifreyle falan siteye giremiyosunuz.bu arada denediğim şeyler Koladmin@knight.... lostpassword@knight.. bu maillere mail atmısdım bide forget pass yapıp duruyodum şansınızı deneyin arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 daha erken 1 2 saate kalkarlar ^_^[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Eet geldı fakat ben normal yoldan denedm drek oraya confimledıgım mailime gonderdıler galıba ben sanslı olanlardanım:D gözlerimi kapadm sifremi girdm ve degistrdm :D bukadar basıt oldu ..Suan oyunada siteyede yeni yazdıgım sifreyle girebiliom sizede hayırlısı olun iisallah ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 asdadasda ben gece uyumam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben şifremi değiştiremedim... siteye gircek şifrem yok :S bakalım nolcak.. şu forge password düzelene kadar beklicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aslında şifreyi değiştirirken problem çıktı gene yeni şifreyi kabul etmiyo... ama maile gelen şifre ile oyna giriyo :S garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben bugün nolursa olsun k2 nin random pw'sini deistirmeye karar verdim ve sonuc hem siteye hem oyuna sorunsuz giriyorum >_<[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rosh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sen o adreslere türkçe mi yazdın ingilizce mi yazdın ona göre yazıım bende???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 O__o ne adresi eger bana ise lafin :S[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rosh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sen o adreslere türkçe mi yazdın ingilizce mi yazdın ona göre yazıım bende???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya biraz açık konuşunda bizimkide gelsin nasıl yaptın :( siteye türkçe mi yazdın yoksa ing mi ? yardımm edinnn plssssssss:( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sende benim gibi my neti kullanmısın herkez göndermiyo diye ama benim bi umudum var bi bilgin olursa bana pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 beyler eger accountunuzu acarken kullandıgınız ( yada sonradan editle deiştirdiginiz) e-maili werirseniz sifreniz gelecektir. Eger bi kac arkadaşım gibi Farklı bir e-mail verirseniz.. ne oldugunu biliyorsunuz :D ayrıca mailler hotmailde Junk , Mynette suzgec kısmına geliyor.[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 163k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 06 Aralık 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AragorN_LotrS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben de farklı e-mail werdim alamıacak mıyım şifremi? :([signature][hline]Şifre Mi:Walla Bende Bilmiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cgulbahce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 saolsun arkadasım kımsenın bilmedigi halde sifreyi degiştirip bizi mahfetti simdi coyote_1907_tr adlı asasınımın ıtemleri halen ata_da duruyooo artıksinir oldum silcem oo adamı :( not:beni soydular ıd sifremi bildikleri için oo cara koydum koymaz olsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar