RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaslar mailimin junk mailine pasword geldi.sakın şifreyi bi daha değiştirmeye çalışmayın.çünkü değişmiyor.Gene eski şifreyle falan siteye giremiyosunuz.bu arada denediğim şeyler Koladmin@knight.... lostpassword@knight.. bu maillere mail atmısdım bide forget pass yapıp duruyodum şansınızı deneyin arkadaslar
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 daha erken 1 2 saate kalkarlar ^_^[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :(
Crydan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Eet geldı fakat ben normal yoldan denedm drek oraya confimledıgım mailime gonderdıler galıba ben sanslı olanlardanım:D gözlerimi kapadm sifremi girdm ve degistrdm :D bukadar basıt oldu ..Suan oyunada siteyede yeni yazdıgım sifreyle girebiliom sizede hayırlısı olun iisallah ;)
RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben şifremi değiştiremedim... siteye gircek şifrem yok :S bakalım nolcak.. şu forge password düzelene kadar beklicez artık
RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aslında şifreyi değiştirirken problem çıktı gene yeni şifreyi kabul etmiyo... ama maile gelen şifre ile oyna giriyo :S garip..
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben bugün nolursa olsun k2 nin random pw'sini deistirmeye karar verdim ve sonuc hem siteye hem oyuna sorunsuz giriyorum >_<[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :(
Rosh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sen o adreslere türkçe mi yazdın ingilizce mi yazdın ona göre yazıım bende????
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 O__o ne adresi eger bana ise lafin :S[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :(
Rosh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sen o adreslere türkçe mi yazdın ingilizce mi yazdın ona göre yazıım bende????
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya biraz açık konuşunda bizimkide gelsin nasıl yaptın :( siteye türkçe mi yazdın yoksa ing mi ? yardımm edinnn plssssssss:( :(
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sende benim gibi my neti kullanmısın herkez göndermiyo diye ama benim bi umudum var bi bilgin olursa bana pm at
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 beyler eger accountunuzu acarken kullandıgınız ( yada sonradan editle deiştirdiginiz) e-maili werirseniz sifreniz gelecektir. Eger bi kac arkadaşım gibi Farklı bir e-mail verirseniz.. ne oldugunu biliyorsunuz :D ayrıca mailler hotmailde Junk , Mynette suzgec kısmına geliyor.[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 163k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 06 Aralık 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
AragorN_LotrS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben de farklı e-mail werdim alamıacak mıyım şifremi? :([signature][hline]Şifre Mi:Walla Bende Bilmiom.
cgulbahce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 saolsun arkadasım kımsenın bilmedigi halde sifreyi degiştirip bizi mahfetti simdi coyote_1907_tr adlı asasınımın ıtemleri halen ata_da duruyooo artıksinir oldum silcem oo adamı :( not:beni soydular ıd sifremi bildikleri için oo cara koydum koymaz olsaydım
Öne çıkan mesajlar