Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geldi PAssword uyanın =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar mailimin junk mailine pasword geldi.sakın şifreyi bi daha değiştirmeye çalışmayın.çünkü değişmiyor.Gene eski şifreyle falan siteye giremiyosunuz.bu arada denediğim şeyler

Koladmin@knight....
lostpassword@knight..

bu maillere mail atmısdım bide forget pass yapıp duruyodum şansınızı deneyin arkadaslar
Mesaj tarihi:
Eet geldı fakat ben normal yoldan denedm drek oraya confimledıgım mailime gonderdıler galıba ben sanslı olanlardanım:D gözlerimi kapadm sifremi girdm ve degistrdm :D bukadar basıt oldu ..Suan oyunada siteyede yeni yazdıgım sifreyle girebiliom sizede hayırlısı olun iisallah ;)
Mesaj tarihi:
beyler eger accountunuzu acarken kullandıgınız ( yada sonradan editle deiştirdiginiz) e-maili werirseniz sifreniz gelecektir. Eger bi kac arkadaşım gibi Farklı bir e-mail verirseniz.. ne oldugunu biliyorsunuz :D
ayrıca mailler hotmailde Junk , Mynette suzgec kısmına geliyor.[signature][hline]Nick : DaggerPhobia
lvl : 62
Class : Shadow Vain
Np : 163k
Server : :::Lasombra:::
Server : Cypher

www.clanlasombra.tk

[Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 06 Aralık 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
saolsun arkadasım kımsenın bilmedigi halde sifreyi degiştirip bizi mahfetti simdi coyote_1907_tr adlı asasınımın ıtemleri halen ata_da duruyooo artıksinir oldum silcem oo adamı :(
not:beni soydular ıd sifremi bildikleri için oo cara koydum koymaz olsaydım
  • Yeni Oluştur...