CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :) az once f9 a oy verdim . ozelime geldi bana oy ver dedi. orda koptum işte .[signature][hline]Nick : CoMPLeXx LvL : 57 Job : Mage NP : 1650 Serwer : Ares Clan : Phoenix Rising Irk : El Morad Not :İnvalid Password :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :S evet basladı da karusların lıstedekı adayların yarısı benım frıend te eklı kıme oy atacam ben :S[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %81,74 DeaTH_STaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 nerden vercez oyu :S[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 roben electino committe diye bi adam var luferson castle da..yukarıya dogru..Election king//election sonra adamı seç vote..[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:141k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ty very much :) hemen veriom[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Joey, 07 Aralık 2005 10:37 tarihinde demiş ki: Ty very much :) hemen veriom np :P oyumu verdim bende AresMajere'ye...[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:141k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Oylar Aresmajereye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 oylar bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: CoMPLeXx, 07 Aralık 2005 10:27 tarihinde demiş ki: :) az once f9 a oy verdim . ozelime geldi bana oy ver dedi. orda koptum işte . Keşke bi ss alsaydında beraber kopsaydık :S zzzz[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmDAtHLon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 areste orclarda puppıe kral oldu herkeze hayırlısı :D[signature][hline]Nick: ::Necromania:: Server : Ares ( Bırakmam abı ben aresı :) ) Np: Daha yok Karus lvl: 54 ( 2. hafta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 F9 DEVİL E OY VERDİM AMA KARŞILIĞINDA 50 SURAHİ MANA POT İSTEDİM CIKARID VERDİ ADAM HİÇ TEREDDUTSUZ :p[signature][hline]Nick : CoMPLeXx LvL : 57 Job : Mage NP : 1650 Serwer : Ares Clan : Phoenix Rising Irk : El Morad Not :İnvalid Password :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar