KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Arkadaşlarıma, tanıdıklarımda falan sorduğumda günde 1.5 film falan indirdiklerini söylüyorlar (256 adsl, modsuz). Kendilerine soramadım buraya sorayım dedim, ben ise 2/3 günde bir film çekiyorum, günde 1.5 film indirmek için sadece 1 tane film dli açıp bitene kadar mı bekliyorlar yoksa 30 tane mi açıyorlar? Teşekkürler şimdiden[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 30 tane ehoe yani, 1,5 film demek, yaklasık heralde 1.1 gb filan oluyor. 30 tane açınca, kaynaklar da bol olduğu için, günde 1.1gb değil, 256 adsl ve emule ile 1.5 gb filan indirebiliyorsun. yani günde 2 film.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hmmm dl edecek 30 tane film söyler misiniz :)[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 valla 128 ile 3 günde 1 film falan gelio ama yine de memnunum :D[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: KucukHusamettin, 25 Haziran 2005 04:10 tarihinde demiş ki: hmmm dl edecek 30 tane film söyler misiniz :) her ne kadar reklam gibi olsada www.nforce.nlden release edilmiş filmlere vs bakabilirsin xvid kısmından çektiğin release grupu olanlar genellikle yüksek sourcelu ve kaliteli olanlardır bu arada kesinlikle bir mod yükle ...[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 teşekkürler de, şu an 13 filmin dl'i açık ama son açtığım 3 filmin resourcelerine bağlanamıyo (fazla geliyor herhalde) bunlara da bağlanmak için ne yapmam gerek?[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sorun sourceden galiba bir siteden açmıştım o downloadları seed yokmuş demöek :)[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yaw beyler topıclere bakıodumda emule yle ılgılı..Ben dıger topıclerdekı ayarları yaptım fakat emule de yanı en fazla 5 kblye ındırıorum ..Hızlandırmak ıcın yapabılıcegım baska bır sey var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bende bir ara emule kullanayım dedim, ben hiç downlaod yapamadım :) ha bire resource yok fln diyordu, sinirlendim sildim çok rahatım şimdi[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ehehe topiğim uplanmış Portları doğru açtığına emin misin[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 buraya bak bi istersen[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar