Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bir kaç aydır bu modelleme işi ile uğraşıyorum, bir kaç yapılacak oyun için modlara katıldım. Yazın başından beri yaptığım modeller. Buyrun bunları bir oyuncu gözünden eleştirin, yanlız projenin başındaki kişinin isteiği üzerine ve oyun çok uygun olmadığı için modellerin polygon sayılarını olduğunca az tuttum. Yani çeşitli arcların veya eğimli kısımların köşeli olmasının nedeni onlardır. ayrıca ilk resimde ki ev henüz bitmemiştir :p Modeller genel olarak 300 ila 100 polygon arası. http://photobucket.com/albums/y269/odedfehr/?action=view¤t=All2.jpg http://photobucket.com/albums/y269/odedfehr/?action=view¤t=All.jpg http://photobucket.com/albums/y269/odedfehr/?action=view¤t=funnyblade2.jpg[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Oldukça güzeller. Yatak çok köşeli olmuş yalnız. Biraz hatlarını yumuşatıp daha doğal bir görünüm sağlayabilirsin sanırım.. Kalkanlar çok hoş. Pegasuslu olan kalkan iyi gözüküyor özellikle... [Bu mesaj dasaaa tarafından 10 Ağustos 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 güzel olmuş aslında ne tür bir oyun olduguna bağlı yani rpg ise ben über grafik beklemem ama strateji oyunu olacaksa dahada iyi olabilirdi mesela[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mount and Blade için mod. Oyun Gothic II tarzı. Görüş açısı 3rd person. Ya stratejilerde çok sorun olmaz diye düşünmüştüm ben çünkü onlarda genelde üniteler küçük olduğu için ellerindekilerin ve üzerlerindekilerin çok detayı olmuyor. Bir de neden rpgde iyi grafik istemiyorsun? Sonuçta onda detaylar daha önemli değil mi?[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Ağustos 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gayet güzel....[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @Ardeth valla ultima dan sonra rpg de grafiğin pek önemli olmadığını düşünmeye başladım. o yüzden :)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 blade harbı funny olmuş =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 istek üzerine yapıldı o :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Gerçekten güzel olmuş.Bence yaptığın grafiklerle o mod çok tutar :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 valla süfer olmuş :) hexen heretic ten çıkmış gibiler...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sonuncuyu begendim,ellerine saglik[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gerçektan hoş çalışmalar..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 http://i7.photobucket.com/albums/y269/odedfehr/fanyon_falchion.jpg Kabzasının yüzey dokusu okadar iyi olmadı ama idare edin :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 metelik kısma biraz cizik atıpgirik cıkık katarsan daha guzel olur bence. ayrıca evet kabza cok yalan olmuş :) 3. yu begendim ben. hatta goruslerimi msnden oha, super lan şeklinde de belirtmiştim :)[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı [Bu mesaj elvyn tarafından 11 Ağustos 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bu bahsettiğim oyun iğçin yapılmış bir model olduğu için haliyle, eğim vs gibi şeylere çok detay vermedim. http://photobucket.com/albums/y269/odedfehr/?action=view¤t=romanblade.jpg[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 http://i7.photobucket.com/albums/y269/odedfehr/apple.jpg Bunu tutorial sırasında yaptım.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 harbiden 3.sü çok güzel olmuş[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hepsi çok hoşuma gitti. Ancak roman blade'in kabzası çok ince gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Zannedersem o kabzanın arkasının gölgede kalmasından dolayı öyle gözüküyor (ekrana ışıklandırma koymadığım için pek güzel gözükmüyor gölgeli kısımlar)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 18 Ağustos 2005 04:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bir adet de pençe http://photobucket.com/albums/y269/odedfehr/?action=view¤t=el2.jpg[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bu daha çok tırnakları çıkmış texturesız bi ele benzemiş hehe.[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yav buna texture koyamadım çünkü üzerindeki polygonların dizlişi bir garip. Texture koymak için hem polygon sayısın arttırmam hemde elin düzgünlüğünü kaybetmesi gerekiyor.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 polygon sayısını arttır, texture ekle; render al; renderlanmis hali kirp; yeniden kırpılmışı düşük polygon üzerine ata. *websense den açılmıyor resim*[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 İlk satırı anladım :p Renderlanmış hali kırp ve onu tekrar düşük polygona ata derken?[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 simdi ploygon sayısını arttırıp yüksek cozunurlekte ve daha gercekci bir imaj elde ettikten sonra; nesneyi çeşitlik orthografik ekranlardan render ı nı al. arka fonu beyaz yap, save as olarak .png formatında 32bit olarak kaydet. Simdi elinde yüksek cozunurluk ve polygon ile elde edilmi ş bir render var; onu yeniden düşük polygonlu nesneye; umw map ve edit mesh ile giydir. Bu sayayede az ploygonlu olsa dahi, cok yüzeymiş gibi gözüken ama yine de az işlem alan bir nesnen olacak.[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar