knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Dear Customer Due to some inconveience about our database you have to change your accounts' passwords.To direct link click http://85.102.194 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kanmayın şunlara :S[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sağlam yapmışlar ama :P site aynı asdgnjsdfkgdsgsag[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:141k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 fake diyorsun yani ama benim mailimi nereden bulacak ki bu dingil yani mail i atan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 herhangi bir forumdan 5465456456456 kişiye gönderilio bu mail ko oynayanlar ana bana mail gelmiş diyo. diğerleri ise reklam mesajıdır diye silio[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hey allam ne hallere dustuk yaa kotu durum istismarcıları .. iyiki bi password problemi yasadık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 BU INSAN LAR Aç insanlar ne bk olsa dalıyolar hemen haysiyetsiz düzenbaz yaratıklar[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 işte bu gibi mail leri atan salaklar bu gibi zamanları bekliyolar. o yüzden KO sitesi hariç hiç bişeye kanmayın. hıı bide şöyle bişey var. Mailinize bakarsınız [email protected] dan mail gelir onu bile Reply yada Yanıtla gibi boutonlara basarak cevap vermeyin onlarda fake mail olabilir. Posta oluştur deyip göndereceğiniz mail adresinizi kendiniz yazın.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 me 2 ben forwadı deniyorum oraya gondermem şifre ve mail i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar