obl Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Evet arkadaşlar hergün bir başkası çıkıp Cypher cz 5 ok macrosundan şikayet ediyor.Düne kadar bende bu arkadaşlara katılırken bugün bidaha düşündüm ve 5 ok kullananlara hak vermeye başladım.bugünden sonra da bütün koxp kullanan arkadaşları destekliyorum.Neden desteklediğime gelince, arkadaşlar bu server, legit hakkıyla oynaya ii oyuncular için zaten 2 ay önce bitmişti, Birden bire ortaya çıkan hepsi birbirinin aynı +9 raptorlu +8shelli ayılar +8shardlı assaslar, 1500ap sahip bi sinin spike ile 400 vurduğunuz mage ler bu oyuncular için oyunun bitmesine sebep olmuştu. Ama son 1 hafta itibariyle bu edit charlar içinde oyun bitmiş oldu.hemen hemen hepsi biraz pk yapmaya çalışıp 5 oklardan bıkıp soluğu arenda alıyorlar:). Artık arenada birbirlerine benim ROLum +4 yok shardım+9 küpem we+3 die muhabbet edip can sıkıntısından akşama kadar arenada birbirlerini kesioyorlar. Madem bu serverda hakkıyla oynamaya çalışanlara edit charlar gelip tekme attıysa aynı şeyi şuanda koxp kullanan arkadaşlar edit charlara yapıyorlar. Netice İtibariyle KOXP>EDİT yüzlerce dolar verip item alan char editlettiren arkadaşlara burdan geçmiş olsun demek istiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 neden böyle bişiy yazdın ki sen şimdi[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Pluton, 06 Aralık 2005 22:55 tarihinde demiş ki: neden böyle bişiy yazdın ki sen şimdi parası olmayıp charını editletemeyen +3roc,+4in'a sahip olmayan arkadaşlara küfür edilmesini artık haklı bulmadığım için. Yoksa +3 Uniqe kullananların yaptığı ile,koxp kullananların yaptığı arasındaki fark vark varmı şuanda? İkiside haksız np kazancı değilmi? [Bu mesaj obl tarafından 06 Aralık 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aslında bi bakıma haklısın düşünüyorum bu konu hakkında[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOmania Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Her nekadar KOxp Kosp sevmesemde.Seni az da olsa haklı buluyorum.KUrunun yanında yaşta yanıyo ama olsun.Edit paraları içlerinde patlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya aslında açacan kospu 4 5 okçu 60+ bırakacaksın golem deli xp kasacan şeytan aklıma giriyor zor tutyorum kendimi hele lordosu n1 haftada 67 den 69a kastığını görünce dahada bi sinirim bozuldu[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: KOmania, 06 Aralık 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Her nekadar KOxp Kosp sevmesemde.Seni az da olsa haklı buluyorum.KUrunun yanında yaşta yanıyo ama olsun.Edit paraları içlerinde patlasın Patlasın tabi abi Bi taraflarına soksunlar +3 rollerini +5iN lerini. Helal olsun, parasız türk gençliği bi çaresini bulur herzaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMethos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Geçen Blackwinds ' e dedim ki adam 5 li oku bana koştururken atıyo. O ne dedi ? Atar kardeşim napalım alllah alla. Demaz mi? :D Koptum yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ezik dediğin insanlara ezik gibi davranırken ezik sen olmuyormusun aslında?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: IRON__MAIDEN, 07 Aralık 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Ulan adam gelmiş bize cz de 5li oku savunuyo, 2 gün yeni patch gelmedi nerdeydi şimdi macroyla np kasanlar, malicesiz adamların kafasına 1200 1200 çaktığım, moradonda abi sende hep bana vuruyorsun ama, diyenler şimdi yine kaçıyorlar benden , ama tek fark kaçarken öldürüyorlar beni ve büyük zevk alıyorlar , 2 vuruşta aldığım adam bei kaçarak öldürüyo , bir de işin ilginç tarafı okçudan kaçıyor olmam , rüyamda görsem inanmam. Neyse devam etsin arkadaşlar taki cz de sadece koxp kullanan okçular kalana dek, bir birlerine sallarlar 5li oklarını. Hepsine Lanet olsun , Allah belalarını versin... Sen sana söylüyorum obl, canım cesaretin varsa kapışalım , Sadece sen değil tüm cz ve savaşta 5li kullanan ezikler sizelere söylüyom, CESARETİ OLAN, DELİKANLI GİBİ GELİR ARENADA HİLESİZ, TEKE TEK DUELLO YAPAR BENLE, VAR mı o kadar delikanlı aranızda??? Dostum sen benim ne demek istediğimi anlamadın galiba.lütfen tekrar oku benim sitemimi anla ben 5 ok kullanamam çünkü warriorum. Benim asıl demek istediğim bu server artık herşeyi hakediyo bu 5ok muhabbetinden ben zevk mi alıyorum sanıyorsun? tek zevk aldığım nokta +3 itemlerin arkasına sığınıp 6 k hp ile üzerime gelen adamların şu anda ne kadar aciz duruma düşmesini görmek.Bize oyunu zehir eden bu abecilerin şunda cz de burnuın dan getirmekteler.artık hepsi arenada birbirini yiyorlar. Ha bu arada sende de +3 uniqe varsa seninde ta m.q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 İnsanlara ezik diyerek zaten onları çileden çıkarıyorsunuz.Cypher'de çoğu kişi aslında bu 5li okları hakediyorlar. Biz konunun üstüne gittikçe siz burda çarpıtıyorsunuz. Cz'de % 60-70 kadar edit char ve illegal item sahibi adam var. Ben adamların +8 dual shardına +3 Unique itemlerine +7/+8 chitin shellerine anvilden çıkardığım +7 mirage dagger ve +7 full platelerle mi karşı koyacağım. İllegal itemi olanların edit char yaptıranların allah belasını versin aldıkları NPler haram olsun. Her gün Cz ye hiç görmediğim duymadığım isimler geliyor +8 itemlerle,yeter yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar