TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 evet arkadaslar hakıkaten merak edıyorum KO dısında nelerle ugrasıyorusunuz yoksa gunde 8-10 saat KO mu oynuyorsunuz?[signature][hline]Name : Simokin LvL : 60 Class : Shadow Vain NOT : Invalid Password Magduru:(
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 neler yapmıyom ki :)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 uyumak yemek ihtiyaç gidermek:D bi de apos party yaprsam heal sırası diger priestta olunca bole forumlara girmek:D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 artık 61 oldum biraz pk yapıyorum artık kız arkadaşıma daha çok vakit ayırıyorum :D[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D
kekuri Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tabii ki kahveye gidip hesabına okey oynamak :P
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 gezmek kızı alıp kale var kalaye götürmek falan filem :D Arada sırada ateri salnuna gidip biraz tekken Tag oynamak :-P[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock:
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yani bütün hayatımız ko[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hiç bişey elimizde olsa bir çogumuz uyumayacaz bile yemesek içmesek uyumasak ama ke oynasak :D[signature][hline]ıd : __:azrail:__ sever : ayes IvI : 5+ en mutlu human :):):):) np :3500 su an
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 evet nerden bulaştım bu belaya?[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question
PSX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kız arkadaşımı eve çağırmak yoksa oyundan dısarı cıkmıyom elden kacırmak da olmaz kızları :)[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ehüeheüeeüh ben kz arklarımı bıraktım oyun yüzünden ama pek sorun yapmıyo dırdırlarından kurtuldum heüeheheheüehüehüe lolzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question
PSX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hayat 3 sey olmadan cekilmez k.e kız ve sigara varmı bunlardan daha guzel bisey :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
DrAg0NaiR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bence arkadaslar sigarayı sallayın da bu KO suz hayat düsünemiyorum a.q oyunu bagımlı yapıyor oynamadan da duramıyorum bide adsl baglansa ewe rahat edicem de port mu nedir yokmus a.q:D
DrAg0NaiR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bence arkadaslar sigarayı sallayın da bu KO suz hayat düsünemiyorum a.q oyunu bagımlı yapıyor oynamadan da duramıyorum bide adsl baglansa ewe rahat edicem de port mu nedir yokmus a.q:D
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: _SoulSlayer_, 07 Aralık 2005 08:57 tarihinde demiş ki: 31 töbe töbe :hrr: *!cenabet herif*[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock:
Öne çıkan mesajlar